Nové kolekce tilo TREND, jednotně sladěný interiér

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Současným trendem ovládajícím vzhled obytných prostorů je jednotná podlahová plocha v celém interiéru. Plynulé přechody mezi kuchyní a obývacím pokojem, mezi předsíní a schody mají ale své záludnosti: každá místnost má svá vlastní pravidla a vyžaduje od podlahy jiné vlastnosti.

ELITO TREND Dub Weiss.

S novými kolekcemi TREND od tilo je nyní možné jednotně barevně sladit podlahy v celém domě a přitom přizpůsobit podlahu různým potřebám v různých obytných částech.

Také různé typy podlah mají různé vlastnosti. Zatímco dřevěné bodují přirozeným šarmem, ty designové vinylové přesvědčují snadnou péčí a robustností. Možnost sjednotit podlahové plochy nyní dávají nové kolekce tilo TREND.

MARCANTO TREND Dub Weiss.

V této kolekci barvy designového světa odpovídají světu barev stejnojmenných dřevěných podlah. Barevná škála dvanácti dubových dekorů je matná, elegantní a přirozená zároveň. Má rozpětí od temné Mocca a Tajga po střední odstíny Caramel, Melange a Rauch až po přírodní Dub. Ve světlé části barevné škály jsou Sahara, Champagne, White a Edelweiss. Tyto odstíny jsou doplněny zvláštními matně šedými tóny Dubu Fels a Dubu Stone.

tilo MARCANTO TREND a PURISTICO TREND

Dvě kolekce tilo v oblasti dřevěných podlah jsou mimořádné: MARCANTO TREND zaujme kartáčovaným povrchem a zvláštním kouzlem živého třídění. Naopak PURISTICO TREND díky své jednotné barevnosti umožní vytvářet klidnou, pohodovou atmosféru.

PURISTICO TREND Dub Natur.

Vinylové dílce ELITO TREND

Kolekce designových vinylových podlah ELITO TREND je autentickým propojením tilo barev a tilo dřevěných podlah.

ELITO TREND Dub Edelweiss.

ELITO TREND zaujme také rozměrem dílce 2,2 x 0,22 m, což odpovídá rozměru skutečné dřevěné podlahy. Dlouhé podlahové dílce dodají místnosti dojem prostoru a elegance. Dekor je skenován z dřevěných podlah tilo s tříděním Alpin a zdvojnásobením základního obrazu se dosáhne nesouvislé kresby. Živá kresba přírodního dřeva je tak převedena na designovou a odolnou podlahu.

Přečtěte si:  Nová kolekce zátěžových krytin Gerflor Taralay Impression 2023

www.tilo.cz

Share.

About Author

Comments are closed.