PODLAHY Profi 2020/01

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

rok 2020 je rokem olympijským, nejlepší sportovce světa uvítá japonské Tokio v červenci, my jsme si ale udělali olympiádu už nyní. Jde o olympiádu, které se zúčastnili v článku Ing. Marka Poláška, Ph.D., zástupci různých typů podlahovin. Bojovalo se celkem v deseti disciplínách, některé z nich měly své favority, kteří potvrdili vítězství, u jiných došlo i k překvapení, když si pro prvenství došel papírový outsider.

Jde samozřejmě o nadsázku, ale pro toho, kdo oboru rozumí, jistě výmluvnou – i tak je možné zkoumat vlastnosti různých podlahovin a nezůstat jen u strohých odborných textů. Je to jen jiný pohled na věc, kterému se v časopisu Podlahy Profi snažíme dávat prostor, aby byl čtivý a zábavnější a aby si vaši pozornost uchoval i do budoucna. K tomu by měl přispět i seriál doc. Ing. Jiřího Dohnálka, CSc., který se zaměřil na normu ČSN 74 4505 Podlahy – Společná ustanovení a v několikadílném seriálu ji bude vykládat, „zlidšťovat“ a vysvětlovat, protože, jak říká, každý o ní ví, někdo ji měl i v ruce, ale celou ji četl málokdo.

Tématem tohoto čísla jsou dřevěné podlahoviny z různých úhlů pohledu: novinky, dění u českých výrobců, dřevo na stěnách, stropě, ale i fasádě, pohled do historie, k tomu přidáváme témata další, jimiž jsou například textilní podlahoviny, reference, rozhovory, pozvánka na DOMOTEX, který je za dveřmi, ale také výlet na slovenský zámek Bojnice, kde se mohou pochlubit nejen krásnou architekturou, ale i podlahami. Stejně pestrý časopis pro vás budeme připravovat v celém roce 2020 a věřím, že si v dnešním rychlém světě najdete chvíli klidu pro jeho přečtení i chvíli klidu a pohody pro sebe.

Přečtěte si:  Materiály Keim pro obnovu kostela v Šitbořicích

Přeji vám krásný rok 2020.

Jana Komárková, šéfredaktorka


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 330 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.