Deco Style Beton, pro jedinečnost, funkčnost, atmosféru, estetiku a moderní styl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Atraktivní dekorativní materiál ZERO Deco Style je vyráběn ve dvou variantách dekoru: travertin a pohledový beton. Nabízí zdravé komfortní bydlení spojené s vysokými užitnými nároky. Ideální klima tvoří vysoká paropropustnost, žádný zápach a složky šetrné k životnímu prostředí. Má vysokou odolnost proti nárazu a poškrábání.

Nanáší se pomocí nerezového hladítka s oblými rohy, dále lze upravovat pomocí dalších dekoračních nástrojů, jako je např. fládrovací guma, hřeby apod.

Spotřeba materiálu je 1 až 2,5 kg/m² podle způsobu nanášení, typu dekorace a vrstvení.

Vhodný: Pro snadnou aplikaci i na velkých plochách včetně vlhkých prostor.
Materiál: Okamžitě připravený ke snadné aplikaci.
Vzhled: V reálných tónech a vzhledu travertinu a betonu.

Vzhled pohledového betonu

Pohledový beton

První variantou je na vhodně připravený podklad nanést dostatečné množství ZERO Deco Style Betonu pro vytvoření požadovaného dekoru. Materiál uhladit tak, aby plocha napodobila hladký pohledový beton. Před uhlazením je možné do něj ještě v některých místech lehce vtlačit hladítko, a tak získat jistou nepravidelnost litého pohledového betonu. K dokonalému efektu lze ještě vtlačením různých předmětů do vlhkého podkladu napodobit např. uchycení bednění apod. Taktéž lze pomocí místních vetknutí silného hřebíku napodobit „bublinky“ v litém betonu. Pro vytvoření dokonalé představy pohledového betonu se po zavadnutí na dotek nanáší rozstřikovačem (součást balení) ZERO Deco Style Fixativ, který plochu nejenom zafixuje, ale dodá jí pomocí přehlazování nerezovým hladítkem po nastříkané ploše nejednotný autentický střídavý světle tmavý vzhled betonu.

Přečtěte si:  ZERO Hydrogrund SLF, impregnace pro oživení a konzervci cihlového a kamenného zdiva

Druhou variantou, kterou lze využít při menší zkušenosti s aplikacemi dekoračních hmot, je na připravenou plochu jednou kompletně natáhnout ZERO Deco Style Beton ve vybraném odstínu. Po zaschnutí plochy nanést ještě jednou vrstvu materiálu a uhladit ji tak, aby napodobila hladký pohledový beton. I zde je možné před uhlazením do betonu místy jemně vtlačit hladítko pro vytvoření nepravidelností. Pro vytvoření dokonalé představy pohledového betonu se po zavadnutí na dotek nanáší rozstřikovačem (součást balení) ZERO Deco Style Fixativ, který plochu nejenom zafixuje, ale dodá jí pomocí přehlazování nerezovým hladítkem po nastříkané ploše nejednotný autentický střídavý světle tmavý vzhled betonu.

Vzhled šalovaného betonu

Na připravenou plochu jednou kompletně natáhnout ZERO Deco Style Beton ve vybraném odstínu. Po zaschnutí plochy nanést ještě jednou vrstvu materiálu a do té za mokra vtlačit a táhnout gumové fládrovací hladítko, a tím vytvořit jednotlivá prkna bednění. Celý povrch pak po zavadnutí podkladu na dotek ještě místně nastříkat ZERO Deco Style Fixativem, a vytvořit tak autentický světle tmavý vzhled betonu.

www.zerobarvy.cz

Share.

About Author

Comments are closed.