Otopná tělesa Sapho, teplo do každé koupelny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

S podzimem přichází do interiérů chlad a místem, kde je nejcitelněji znát, je koupelna. Vylézt z vyhřáté vany nebo sprchy do studené místnosti je nejen nepříjemné, ale také zdraví ohrožující. Dle zdravotnických doporučení by teplota v koupelně měla být vždy vyšší než ve zbytku domácnosti. Proto je důležité nepodceňovat koupelnové vytápění, bez něhož koupelna nemůže poskytovat požadovaný komfort.

Tam, kde není prostor pro běžný ústřední radiátor anebo dostatek financí pro zbudování podlahového vytápění, je nejlepším řešením klasické otopné těleso. Moderní koupelnové žebříky v současnosti nabízejí tolik možností, co se týče barev, tvarů, funkcí a velikostí, že si zaručeně vybere každý. Řešíte-li například problémy s nedostatkem místa v koupelně, můžete zvolit otopné těleso TRUVA, které se vyrábí již od rozměru 50 x 54,5 cm. Typické jsou pro něj praktické obdélníkové profily v tenkém provedení, jež zaručují vyšší topný výkon. Výhodou je též variabilita připojení na ústřední nebo elektrické vytápění či jejich kombinaci. Atraktivitu celého radiátoru navíc podtrhuje povrchová úprava broušeného nerezu.

Další možností, jak funkčně a stylově vyhřát jakoukoliv koupelnu, je otopné těleso PILON. Jedná se o masivní, a přesto elegantní chromový radiátor, který je navíc prostorově úsporný i praktický díky čtyřem háčkům umístěným v jeho horní části pro zavěšení mokrých ručníků. Zapojení je možné pouze na ústřední vytápění, tento fakt však plně vynahrazuje vysoký výkon a luxusní vzhled tělesa.

Přečtěte si:  Zehnder - vše pro komfortní, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima

Hledáte-li naopak něco netradičního, co bude zaměřeno především na design, nabízí se otopné těleso ZIG s různoběžnými středovými trubkami. Kromě atypického tvaru jistě upoutá i jeho povrchová úprava. Bílá varianta asi nikoho nepřekvapí, ale barevné provedení strukturální antracit dokonale odráží současný trend a může být tím pravým, co doladí „black design“ interiéru koupelny.

www.sapho.cz

Share.

About Author

Comments are closed.