BERRY ALLOC – nová kolekce Spirit Home + Spirit Pro + Spirit XL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nová kolekce vinylových podlahovin BERRY ALLOC je nazvána SPIRIT a disponuje třemi řadami, které se liší jak svými rozměry lamel, tak dekory a také oblastí použití. Mají ale několik důležitých společných jmenovatelů:

  • SNADNÁ ÚDRŽBA
    Kolekce SPIRIT byla speciálně vyvinuta tak, aby se snadno udržovala. Ocení to především rodiče malých dětí nebo majitelé domácích mazlíčků, nicméně tato vlastnost je důležitá také pro hotely, showroomy a jiné veřejné interiéry.
  • MIMOŘÁDNĚ TICHÁ
    Každé prkno či dlaždice podlahoviny Spirit CLICK COMFORT (HOME40, PRO a XL) jsou opatřeny integrovanou protihlukovou podložkou, která snižuje kročejový hluk až o 20 decibelů.
  • 100% BEZ OBSAHU FTALÁTŮ
    Spirit je krytina 100% bez obsahu ftalátů.
    Certifikát A+ mluví za vše.
  • 100% VODĚODOLNÁ, STABILNÍ ZA VŠECH OKOLNOSTÍ
    Podlahoviny Spirit vyhovují interiérům v jakékoli zeměpisné oblasti: od slunečného a exotického jihu po chladný sever si zachovávají svou stabilitu po celou dobu životnosti. Problém jim nečiní ani vlhké místnosti či blízkost velkých oken.

Kolekce Spirit je k dispozici ve verzi click (HOME30), click comfort (HOME40, PRO55 a XL55) a lepené k podkladu (PRO55 + XL55). Již řada SPIRIT PRO nabízí široká a dlouhá prkna (1520 × 237 mm) a také velký formát dlaždic (610 × 914 mm). Vrcholem nabídky je pak řada SPIRIT XL o velikosti lamel 1840 × 237 mm s vybranými dekory hodící se zejména pro takovou velikost plochy podlahy.

Spirit Home

Kolekce Home nabízí jen takové dekory, které udělají z interiéru skutečný domov. Vypadají však dobře i v každém hotelovém pokoji, kde vytvářejí příjemnou a pohodovou domácí atmosféru. Z 12 dekorů této kolekce si vybere určitě každý.

Spirit Pro

Prkna a dlaždice z kolekce PRO se vyznačují luxusním povrchem, kde jsou viditelné a také hmatatelné i ty nejjemnější struktury a detaily. To vše díky skutečné struktuře dřeva. Ta dokonale ladí s dekory, takže jen těžko rozeznáte podlahovinu SPIRIT PRO od podlahoviny z pravého dřeva. Kolekce obsahuje 16 dekorů prken a 10 dekorů dlažeb: ideální pro všechny obytné místnosti, ale také showroomy, obchody nebo kancelářské prostory.

Spirit XL

Spirit XL je velkým bratrem kolekce PRO: nabízí osm dekorů formátu extra dlouhých prken. Ta vyzařují luxus a jsou ideálním řešením pro velké prostory, které vzhledem k formátům budou vypadat ještě větší. Jejich instalace je snadná a i díky velikosti šetří čas věnovaný pokládce.

www.parketatelier.cz

Share.

About Author

Comments are closed.