Nový prémiový nátěr na podlahy v interiéru DisboPUR 385

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

DisboPUR 385 je pigmentovaný bezrozpouštědlový polyuretanový podlahový nátěr vhodný pro interiéry s nejnáročnějšími požadavky na design i užitné vlastnosti.

Široké možnosti použití

Podlahový nátěr DisboPUR 385 je určen pro širokou škálu použití, od bytových domů přes kancelářské budovy, hotely a další funkční a komerční budovy až po nemocnice, mateřské školy, jesle či školy.

Efektivní design

Je vhodný pro vytváření bezesparých povrchů. Ty mohou být nejen jednobarevné, ale i se speciálními efekty – se zásypem barevnými vločkami nebo s prolínáním více odstínů. Zvláště atraktivních povrchů lze dosáhnout technikou nanášení více barev v jednom pracovním kroku a jejich prolnutí – tím lze docílit například efektního vzhledu mramoru.

Vlastnosti a možnosti použití

Bez obsahu rozpouštědel
Nátěr je možné nanášet za běžného provozu. Materiál neobsahuje rozpouštědla, zápach při zpracování je minimální. Odpovídá přísným požadavkům AgBB (Ausschuss zur gesundheitlichen Bewertung von Bauprodukten – Výbor pro zdravotní hodnocení stavebních výrobků). Odolnost proti UV záření Nátěr je světlostálý a stálobarevný, nevznikají rozdíly mezi plochou u okna a plochou v koutě.

Kročejový útlum
Díky své pružnosti a elasticitě tlumí nátěr kročejový hluk. Při jeho správném provedení je útlum 4,5–6,5 dB. Proto je vhodný do obytných a administrativních budov.

Vysoká elasticita
Podlahový nátěr zůstává trvale elastický. Díky tomu je chůze po podlaze příjemná. Pružnost povrchu také zajišťuje dlouhou životnost – dokáže překlenout případné jemné trhliny v podkladu a sám zůstává neporušen.

Přečtěte si:  PODLAHY Profi 2023/04

Bezesparý povrch
Podlaha v celé místnosti je jednolitá, beze spár. To je výhoda nejen estetická, ale i užitná. Nejsou zde kritická místa, kde by se mohly usazovat nečistoty nebo kde by při úklidu mohla pod nátěr zatékat voda.

Kreativní
Kreativita při jeho navrhování nemá meze, každá podlaha, každý prostor je originálem.

www.caparol.cz

Share.

About Author

Comments are closed.