Vinyl Eternal vstupuje na trh v nové kolekci

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vinyl Eternal byl vytvořen pro použití v celé řadě oblastí. Spolehlivost, funkčnost i pestrá paleta dekorů tak umožní vytvořit libovolnou atmosféru v každém prostoru. Eternal je vyráběn v nizozemském závodu Coevorden bezftalátovou technologií za použití zelené elektřiny. Veškerý odpad z výroby recyklujeme a používáme pro rubovou vrstvu (až 60 %). Díky vyvážené konstrukci a funkčním vrstvám je zaručeno, že produkt vydrží po celou dobu životnosti.

Dvojitě impregnované vysoce kvalitní skelné rouno je základem pro vynikající rozměrovou stálost. Kalandrovaná rubová strana je zase garantem nejnižšího zbytkového otlaku – průměrná hodnota 0,02 mm je nejlepší na trhu. Rubové reliéfní embosování navíc poskytuje lepší přilnavost k podkladu. Krytina se nekroutí a zůstává krásně rovná. Povrch je ošetřen dvojitým nanesením silné, ovšem pružné PUR vrstvy pro zajištění konzistentní funkčnosti po celé šířce. Pro dekory dřeva a betonu se používá kombinace povrchové úpravy s embosováním Pearl, čímž je dosaženo vynikajícího vzhledu a snadné údržby.

Všechny dekory kolekce Eternal nesou rukopis nizozemského týmu designérů. Kolekce se opět dělí na řady Wood, Material a Colour. Autentičnost dekorů vychází z hloubky tisku a také velkého opakování vzoru až 1,5 m, což vytváří přirozenější vzhled podlahoviny. Nová kolekce nabízí ještě větší originalitu a svobodu při volbě vlastního dekoru. U čtyř dekorů je možné na přání zákazníka měnit barvy. Jedná se o barevná prkna Colorful Planks, vzor Terazza, Paint a dekor Duhy. Krytina Eternal vyniká v každém segmentu, od nemocnic a škol po
obchody i kanceláře.

Přečtěte si:  Voděodolná kolekce Pacific za výrazně lepší cenu

www.forbo-flooring.cz/eternal

Share.

About Author

Comments are closed.