Disano by Haro, stylové moderní podlahoviny

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stylové moderní podlahoviny DISANO by HARO, vyvinuté odborníky společnosti HARO v souladu s nejnovějšími trendy, přesvědčí zákazníky užitnými vlastnostmi, jedinečnými dekory a maximálním důrazem na ekologii a zdraví životní styl. Jsou měkké, tiché a příjemné na došlap, zároveň jsou velmi odolné. Podlahoviny DISANO by HARO v každém ohledu vyhovují nárokům na zdravý životní styl a splňují vysoké požadavky na ekologii.

Společnost HARO klade velký důraz na ekologii, na to, aby všechny její podlahové krytiny byly zdravé a neobsahovaly škodlivé látky. Proto stylové podlahoviny DISANO by HARO neobsahují žádné PVC, změkčovadla nebo jiné škodliviny. Jsou vhodné pro instalaci jak v obytných, tak komerčních prostorech.

Řada DISANO Classic Aqua, kterou společnost Asko a.s. uvádí na trh, je kolekce komfortních podlahovin určených pro všechny, kteří mají vysoké nároky na úroveň bydlení. Díky velkorysým formátům dílců 235 x 2035 mm získá každý prostor atraktivní vzhled. Podlahovina je vybavená nosnou deskou HDF „Aqua Reject“ se zvýšenou odolností proti bobtnání. Díky ní je krytina při celoplošném přilepení vhodná pro instalaci i do vlhkých prostor (např. domácích koupelen), své uplatnění najde i v místnostech s možnou vyšší vlhkostí (v domácích kuchyních, na chodbách apod.), kde lze podlahovinu DISANO Classic Aqua instalovat i plovoucím způsobem.

Součástí konstrukce této krytiny je speciální elastická vrstva „ElastoTec“, která jí dodává větší pružnost a pohodlí při chůzi. Integrovaná podložka z korku redukuje kročejový i prostorový hluk a ještě více zvyšuje komfort při došlapu. Povrch krytiny je chráněný vrstvou SilentSense, která mu dodává vysokou odolnost; velice snadno se čistí a udržuje. Podlahovina DISANO Classic Aqua se kromě výjimečného komfortu pro uživatele vyznačuje také odolností proti UV záření, teplotním výkyvům a vysokou rozměrovou stabilitou, a to i ve velkoryse prosklených místnostech s intenzivním osluněním.

Přečtěte si:  RAKO – série QUARZIT

V kolekci DISANO Classic Aqua je možné vybírat z široké řady autentických dřevodekorů s přiznanou V-spárou. Společnost ASKO a.s. ve spolupráci s výrobcem vybrala pro své zákazníky a obchodní partnery akční nabídku osmi dekorů dostupných ze skladu v Praze za zvýhodněnou cenu.

K podlahovinám DISANO by HARO lze samozřejmě pořídit i originální příslušenství, jako jsou lišty v dekoru krytiny pro čisté a elegantní zakončení podlahy v místnosti nebo přípravky clean & green pro rychlé, snadné a perfektní čištění, díky kterému zůstane krytina DISANO by HARO dlouho krásná a jako nová.

  • Komfortní a bez škodlivin
  • Teplá a měkká
  • Odolná
  • Snadná údržba
  • 100% bez PVC a změkčovadelHAR

www.asko-as.cz

Share.

About Author

Comments are closed.