Gerflor Premium komplexní řešení pro vysoce zátěžové prostory

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gerflor Premium díky unikátní hybridní technologii spojuje výhody heterogenních i homogenních podlahovin, které jsou určené především pro vysoce zatěžované prostory.

Gerflor Premium Compact

Ideální řešení pro všechny vysoce zatěžované prostory, kde si koncový uživatel nemůže dovolit jakýkoli problém s podlahovou krytinou (vstupní prostory, páteřní komunikace apod.).

Gerflor Premium Comfort

Řešení pro vysoce zatěžované prostory, kde však potřebujeme zároveň vyřešit problém s akustikou a kročejovým hlukem (zejména vhodné pro rekonstrukce stávajících zatěžovaných prostor, kde se v minulosti akustika příliš neřešila).

Gerflor Premium DryTex

Technologie vyvinutá jako řešení pro zatěžované prostory, kde není možné dodržet normovanou zbytkovou vlhkost podkladu. Kombinace integrované textilní podložky a speciálního lepidla Gerpur zajistí dokonalou hydroizolační membránu mezi krytinou a podkladem. Takto je možné řešit například rekonstrukce suterénu s porušenou hydroizolací nebo novostavby, kde z důvodu dodržení termínu je realizátor nucen klást krytinu dříve, nežli podklad řádně vyschne.

Gerflor Attraction

Jedná se o modulární „puzzle“ krytinu, která představuje řešení především pro rekonstrukce zatěžovaných prostor, kde z časových důvodů není možné podklad řádně připravit. Ve většině případů je toto řešení využito při rekonstrukci podlahovin z dlažby, epoxidových stěrek nebo stávajících vinylových podlahovin bez pěnové podložky.

www.gerflor.cz

 

Přečtěte si:  Kobercové čtverce Gradus - šest produktových řad, které oživí každý interiér
Share.

About Author

Comments are closed.