Troje ocenění za výjimečný design pro Kaldewei Nexsys

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Letošní rok začal pro Kaldewei velmi úspěšně: Expert na sprchové vaničky v úrovni podlahy obdržel hned tři vysoce žádané ceny za design, a to díky výjimečné estetice a inovaci svých prvních smaltovaných extra plochých sprchových vaniček s odtokovým žlabem. Vedle dvou ocenění ICONIC AWARDS z uplynulého roku se Kaldewei Nexsys nyní může pochlubit také cenami Good Design Award 2018, iF DESIGN AWARD 2019 a German Design Award 2019.

Teprve v březnu představil Kaldewei na v oboru významném veletrhu ISH nové tisíceré možnosti ztvárnění extra ploché sprchové vaničky Nexsys, a to díky nové škále rozměrů a široké paletě odstínů včetně
ušlechtilých designových krytek. Moderní systém sprchovacích ploch lze nyní pořídit v 17 barvách, 20 rozměrech a se třemi typy povrchu. Co se týče designové krytky, která představuje klíčovou část systému Nexsys, nyní si architekti a stavebníci mohou vybrat z pěti barevných provedení, kterým designově vévodí lesklá zlatá barva.

Kaldewei Nexsys spojuje to nejlepší ze dvou světů: veškeré výhody smaltované, bezespárové sprchové vaničky a moderní design žlabové sprchy. U sprchových vaniček ze smaltované oceli Kaldewei bez hran, o něž by se dalo zakopnout, lze díky široké škále sanitárních a exkluzivních matných barev dosáhnout dokonalého barevného začlenění do okolní podlahy.

www.kaldewei.cz

 

Přečtěte si:  Nové trendy z Milána: koupelnový design podle Salone del Bagno 2022
Share.

About Author

Comments are closed.