Nová mediální knihovna od výrobce podlah Tilo

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dříve to byla kvalita produktu, která poskytovala výrobcům rozhodující výhodu, dnes je to však i množství dostupných dat o produktech a jejich kvalitě, které zákazníci poptávají. Data jsou ztělesněním digitalizace. Data jsou základem každé technické a digitální aplikace – pokud nejsou k dispozici, jsou chybná nebo neúplná, způsobují velké problémy.

tilo mediální knihovna – informační systém pro zákazníky

Ještě před několika lety bylo dostačující zákazníkům poskytnout ceník a atraktivní fotografie. Dnes je to již málo. Zatímco dříve probíhal prodej podlah pouze v prodejnách, nyní stále roste také podíl on-line prodeje. Aby bylo možné provozovat on-line prodej a webové stránky, musí být zákazníkům poskytnuta komplexní data o produktech a obrazová databáze. To je nyní možné s mediální knihovnou! Tilo. Zákazníci zde mají k dispozici seznam produktů hlavního sortimentu #Parkett, >Natur a /Design.

Také v produktové úrovni lze pomocí několika kliknutí získat údaje o jednotlivých podlahách, schodech nebo podlahových lištách. Zákazník zde najde také technická data, jako jsou pokyny k pokládce a údržbě, stejně tak i instruktážní videa. Praktické je systematické uložení obrazové databáze. Pro každou tilo podlahu jsou zde obrázky jednotlivého dílce, položené plochy a třídění. Aktuálně jsou zařazeny obrázky tilo atmosféry, které ukazují obytný svět v různých tilo životních stylech.

Po dohodě a respektování vlastnických práv k obrázkům mohou všichni tilo partneři používat snímky pro své vlastní propagační účely. Funkce pro vyhledávání umožňuje navrhnout obrázky speciálně pro kolekci nebo jednotlivý produkt. Snímky na sociálních sítích již obsahují logo tilo a musí být umístěny on-line pouze na jednom z kanálů sociálních sítí.

Přečtěte si:  Pracant bez důchodového pojištění

Všichni tilo zákazníci mohou požádat o přístup do mediální knihovny na adrese: https://partnerportal.tilo.com/de/b2b/register

Share.

About Author

Comments are closed.