Zakrývací fólie s páskou pro efektivnější práci

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kombinace zakrývací fólie a maskovací pásky je praktický výrobek od společnosti tesa pro maskování větších ploch při malování. Poskytuje dokonalou ochranu nábytku, podlah, schodišť a stěn.

Fólie je z výroby k maskovací pásce připevněna, stačí tedy pouze pásku nalepit na okraj předmětu, který chcete zakrýt, a fólii přes předmět rozprostřít. Díky statickému náboji fólie k předmětu přilne a nevlaje. Její struktura navíc zpomaluje odkapávání barvy. Cákance od barvy většinou na fólii zasychají dříve, než stihnou dotéct na podlahu. Když pod ni schováte všechen nábytek a rozložíte ji po podlaze, po malování bude stačit pouze přemístit nábytek na své místo bez náročného úklidu. Zakrývací fólie s páskou tesa® Easy Cover usnadňuje a zefektivňuje práci, šetří čas a náklady.

V nabídce tesa je hned několik variant a rozměrů zakrývací fólie a maskovací pásky. Výrobek Easy Cover® Precision Standard obsahuje pásku určenou pro tvorbu ostrých a přesných hran s dobou odstranitelnosti až 3 měsíce. Pro maskování větších ploch v interiéru je možné dále využít produkty Easy Cover® Universal s odstranitelností 7 dnů nebo Easy Cover® Standard s odstranitelností 3 dny. Pro venkovní maskování je k dispozici Easy Cover® UV Precision s páskou pro přesné okraje a odolnou vůči UV záření po dobu 26 týdnů. Poskytuje tak dlouhodobou ochranu dřevěných a okenních rámů, skleněných tabulí nebo předokenních rolet.

www.tesa-tape.cz

Přečtěte si:  OBKLADY 2019/03
Share.

About Author

Comments are closed.