Nová generace vinylových podlahovin Floover Splash Design

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Firma Asko a.s. představila ve spolupráci se společností Floover na konci roku 2018 produkt Floover Splash2O Design, který je novou, inovativní generací vinylových podlahovin. Součástí konstrukce jsou elastická vinylová vrstva 0,5 mm, dekorační vrstva 0,1 mm a nášlapná vrstva v provedení 0,3 nebo 0,55 mm. Vinylové dílce jsou opatřené integrovanou akustickou podložku 1,4 mm.

Předností těchto dílců je vrstva elastického vinylu navíc umístěná na pevné nosné desce pod dekorační vrstvou. Tato vrstva zachovává produktu pozitivní vlastnosti elastické vinylové podlahoviny a z toho vycházející komfort pro koncového uživatele. Dílce jsou 100% voděodolné, odolné proti tlaku, dobře tlumí kročejový a prostorový hluk a jsou odolné proti termoplastické expanzi i v případě větších teplotních výkyvů. Lze je tak bez problémů instalovat do vlhkých prostor, jako jsou koupelny a chodby, a také do prostor s velkými francouzskými okny. Dílce Floover Splash2O Design lze díky jejich výborné stabilitě instalovat ve větších plochách bez použití přechodových lišt. Díky integrované podložce, která je rovněž 100% voděodolná, mají výbornou akustickou izolaci a jsou schopné redukovat kročejový hluk až o 19 dB. Další výhodou při instalaci je i jednodušší příprava podkladu. Dílce jsou pro snadnou a bezpečnou instalaci opatřeny zámkovým spojem Uniclic.

Produkt Floover Splash2O Design se navíc může pochlubit původem Swiss Made, který je garancí stabilní kvality a krátkých dodacích termínů. Je šetrný k životnímu prostředí, neobsahuje ftaláty a nemá žádný negativní vliv na přírodu nebo lidi.

Přečtěte si:  Bezesparý povrch pryskyřičných podlah - co to znamená v praxi?

Firma Asko a.s. zařadila do svého programu celkem 15 dekorů, které jsou dostupné ze skladu v Praze a k dodání po celé ČR do 48 hodin od závazné objednávky.

www.asko-as.cz

Share.

About Author

Comments are closed.