KRONOTEX – nejkrásnější podoba dřeva

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Asko, a.s., dlouholetý výhradní dovozce a distributor laminátových plovoucích podlahovin z produkce KRONOTEX pro český trh, představuje kolekci dekorů 2017–2018 s podtitulem „Nejkrásnější podoba dřeva“.

Kolekce je obohacena o nové produktové řady, které přinášejí exkluzivní a neotřelé trendové dekory s výraznými povrchovými strukturami reprodukujícími vzhled přírodního dřeva, a také o nové formáty dílců. Jsou v ní více zastoupeny dekory v provedení se stále oblíbenější 4-V spárou, která jim dodává typický vzhled prken dřevěné podlahoviny, a také v extra širokém provedení dílců, které umožní elegantní a prostorové rozvržení podlahoviny pro vytvoření reprezentativního a zároveň příjemného interiéru.

Samozřejmostí je ekologická a zdravotní nezávadnost laminátových podlahovin KRONOTEX. Krytiny jsou tvořeny z více než 90 % dřevní hmotou pocházející výhradně z certifikovaných zdrojů, zbývajících necelých 10 % pak tvoří zdraví neškodná pojidla na bázi pryskyřic. Podlahoviny neobsahují změkčovadla, pesticidy ani žádné jiné škodlivé přísady. SWISS KRONOTEX je vyrábí na nejmodernějších, energeticky účinných zařízeních, která jsou předmětem neustálého vývoje. Můžete si proto být jisti, že podlahoviny KRONOTEX mají pozitivní ekologický profil, jsou zdravotně nezávadné a šetrné k životnímu prostředí.

Pro snadnou, rychlou a spolehlivou montáž jsou osazeny moderním zámkovým systémem 5G.
Skladem a k dodání po celé ČR do 48 hodin od závazné objednávky je široký výběr 35 dekorů z produktových řad Dynamic, Dynamic Plus, Exquisit a Exquisit Plus. Pro elegantní zakončení podlahoviny jsou v nabídce obvodové lišty dostupné ke všem dekorům.

Přečtěte si:  Podlahy na našich zámcích: restaurování parketové podlahy na zámku Litomyšl

www.asko-as.cz

Share.

About Author

Comments are closed.