Rohové ventily Schell – spolehlivá ochrana armatur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Modernizované rohové ventily s filtrem Schell Comfort vystaví stop veškerým nečistotám a usazeninám v pitné vodě a díky tomu chrání zdraví uživatelů. Německá společnost Schell vyrábí již desítky let spolehlivé rohové ventily z kvalitních materiálů s vysokou kvalitou dílenského zpracování. Poslední rok jsou úspěšné na našem trhu také inovované rohové ventily s filtrem Schell Comfort. Ty svou hygienickou funkci vylepšují díky jemnějšímu filtru a z uživatelského hlediska stojí za pozornost i lehčí chod rukojeti a její inovovaný design.

Speciální filtr z velmi odolného polyetylenu je uložený v dutém vřeteni rohového ventilu. Velikosti jeho ok jsou pouhých 250 mikronů, což zaručuje spolehlivé zadržení i jemných nečistot, nebrání však samotnému průtoku vody. Ten je možno regulovat rukojetí Schell Comfort, která nastavuje chod vřetene. Rychlé uzavírání i otevírání ventilu probíhá bez jakéhokoli tlakového rázu. Údržba filtru ventilu je snadná – jeho bezproblémový chod zajistí jen občasné vyjmutí a vyčištění pod proudem vody.

Rohové ventily s filtrem Schell plní dva důležité úkoly: jednak chrání připojené armatury před mechanickým poškozením, jednat přispívají k výraznému zvýšení kvality pitné vody. Filtr bezpečně zachytí nečistoty ze zaneseného potrubí, uvolněný vodní kámen a další mechanické částečky, které se do vody dostanou během její cesty k odběrnému místu. Tradiční německý výrobce Schell je proslulý dlouhou životností a spolehlivostí svých výrobků a nejinak tomu je v případě těchto moderních rohových ventilů. Jsou vyrobeny z hygienicky nezávadné mosazi certifikované podle evropských norem DIN EN a jejich povrch je kvalitně pochromován.

Přečtěte si:  Samouzavírací umyvadlové armatury SCHELL pro veřejný sektor

www.schell.eu

Share.

About Author

Comments are closed.