Hydrocork – kombinace nejlepších vlastností korku a vinylu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V dnešní době široké nabídky vinylových krytin představuje portugalská firma Amorim Revestimentos vinylovou podlahovinu Hydrocork, která kombinuje vynikající vlastnosti korku a vinylu s využitím nejnovějších technologií.

Řada Hydrocork nabízí podlahy s velmi odolným povrchem, které jsou na dotyk příjemné díky integrované vrstvě korku. Nášlap 0,55 mm je předurčuje pro využití v komerčních prostorech bez obav z poškození. Jsou navíc voděodolné a silné pouze 6 mm.

Voděodolnost lze využít v trvale vlhkých prostorech, jako jsou koupelny a wellness. Tloušťka 6 mm je pak ideální v případě rekonstrukcí, jelikož se podlahovina vejde pod původní obložky dveří nebo ji můžete položit na původní podlahu. Vzhledem k výše uvedeným vlastnostem je ideální také pro kuchyně a jídelny. Z Hydrocorku lze vyrobit i schody, a v kombinaci s originální lištou tak vytvořit jedinečný dojem z jednolitosti celého prostoru.

Řada podlahovin Hydrocork nabízí dřevěné i kamenné dekory v jemných i rustikálních provedeních. Nově jsou všechny dekory k dispozici ve dvou šířkách. Původních 145 mm nyní nově doplní šířka 195 mm.

www.likor.cz

Přečtěte si:  Tilo představuje novou kolekci SOLIDANO bez PVC
Share.

About Author

Comments are closed.