EGGER PRO Laminát

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

S 80 dekory, které jsou individuálně přizpůsobeny příslušným prodejním regionům, dokáže kolekce EGGER PRO Laminát splnit všechna přání. Kombinuje vzrušující a pestré dekory vycházející z dlouholetých zkušeností s trendy a povědomí o současných interiérových stylech s technickou a funkční dokonalostí.

Čtyři styly – Pure Nature, Used Novelty, Modern Classics a Light Living – zahrnují dekory, které vypadají autenticky, od elegantních, rustikálních přes vzhled přírodního dřeva a kamene až po hravě kreativní imitace dalších materiálů a ornament. Široká nabídka tradiční klasiky až po nové systémové dekory, jako je „rybí kost“, je reakcí na trendy interiérového designu, které jsou momentálně oblíbené. Kolekce laminátových podlahových krytin EGGER zahrnuje dekory pro jakýkoli požadavek, od klasického vzhledu dřeva, který vytváří příjemnou atmosféru, až po dekor rustikálního dubu, který místnost ozvláštňuje. Rozsah barevných tónů je rozmanitý. Také nabídka formátů je široká, od úzké lamely Medium přes typický Classic až po velmi široké a velmi dlouhé podlahové dílce, které jsou k dispozici i jako multilamely, dlažby či v tzv. dekoru rybí kost. Mezi ozvláštňující prvky patří dekory tzv. venkovského stylu, vzhled kazety a vícelamelové dekory, které tuto kolekci doplňují.

Dekory kamene, elegantní mramor a působivá břidlice, vypadají chladně, ale pod nohama je cítit teplo. Jsou ideální pro moderní prostory koupelen, kuchyní a chodeb. Kreativní dezény této kolekce dokáží vytvořit zvláštní atmosféru prostřednictvím ornamentálních a kontrastních vzorů.

Přečtěte si:  BARVY Profi 2023/03

Produkty nové kolekce EGGER PRO Laminát technicky přesvědčí díky ověřeným zámkovým systémům UNI fit! a JUST clic!, které umožňují bezpečnou, stabilní a rych­lou instalaci. Laminátové podlahoviny EGGER vynikají robustností a antistatickými pevnými povrchy. Kvalitní barvy zaručují povrchy dlouhodobě odolné vůči UV záření; podlahoviny jsou tak stálobarevné.

Na základě poptávky trhu EGGER významně rozšířil i řadu voděodolných laminátových podlahovin vybavených technologií Aqua+, které jsou vhodné nejen do vlhkých prostor. EGGER PRO Laminát s technologií Aqua+ jsou odolné vůči vlhkosti a lze je položit jak plovoucím způsobem, tak celoplošným lepením. Krytiny s označením Aqua+ spojují vysoké nároky na hygienu s útulností. Je možné je čistit i párou. S výrazně pohodlnější a rychlejší pokládkou než u dlažby, díky kvalitnímu zpracování a dlouhé životnosti jsou podlahoviny Aqua+ ideální do kuchyní, koupelen, vstupních prostor, chodeb, ale i do komerčních a vlhkých prostor.

www.egger.com

Share.

About Author

Comments are closed.