Elegantní interiér: Plus ve formě a barvě

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sérií Happy D.2 Plus realizuje Duravit společně se sieger design aktuální trendy z hlediska barev, tvarů a povrchů. Archetypický kruhový oblouk designové klasiky Happy D. formuje také prvky nového, doplňkového programu. Umyvadlové mísy s precizním vedením linií, solitérní desky a k tomu vhodné polovysoké skříňky stejně jako kruhové zrcadlo tvoří perfektně sladěné mycí plochy. S novým programem lze individuálně navrhnout elegantně-expresivní styly laděné do světlé nebo tmavé nálady.

Umyvadlové mísy s úzkým, charakteristickým okrajem jsou dostupné ve třech šířkách, z nichž dvě mají zapracovanou plochu pro armaturu. Osobitosti dosahují novou barevnou variací v antracitově matné barvě nebo dvoubarevným kontrastem: uvnitř bílá lesklá, zvenku antracitově matná. Důsledný barevný koncept Happy D.2 Plus zahrnuje také klozety a bidety, přičemž klozety jsou pro optimální hygienu ve vnitřním prostoru dostupné v provedení antracit lesklá.

Jemně zaoblené kontury, bezúchytová čílka, menší tloušťka materiálu stejně jako volitelné vnitřní osvětlení zásuvek u nábytku podtrhují eleganci této série. Pro kreativní tvoření individuálního stylu je k dispozici jedenáct povrchů korpusů.

Expresivní elegance je také vytvořena kulatými zrcadly ve dvou velikostech, jejichž dokola obíhající světelná pole jsou dostupná ve dvou dekorech: graficky-paprskovité (Radial) nebo bionicky-geometrické (Organic).
Také v koupací části lze najít výraznou eleganci: vany z lesklého akrylátu jsou k dodání volitelně s bezešvým panelem v barvě grafit supermatná. Díky kompaktním vnějším rozměrům dovolují různé modely van – předstěnový, do pravého nebo levého rohu a volně stojící – flexibilitu plánování prostoru. Čisté uvolnění a příjemný komfort nabízí vedle velkorysých, ergonomicky tvarovaných vnitřních částí u všech van také volitelné vybavení vířivým systémem.

Přečtěte si:  Dutohlavec. Proč nepřilepená místa podlahy najdeme poklepem a proč je přestat hledat...

www.duravit.cz

Share.

About Author

Comments are closed.