BARVY Profi 2022/01

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

VÁŽENÍ ČTENÁŘI,

dříve, a není to zas až tak dávno, jsme se chlubili tím, že máme chytré dítě, nebo jsme mohli mít třeba chytrého psa. Teď, kromě nich, může být chytrý i telefon, lednička nebo případně celá domácnost. A nemusí se to týkat jen „chytrosti“ digitální, chytrá může být také barva, kterou natřete na zeď. Jde o vlastnosti, jež nátěrová hmota může získat oproti těm svým klasickým (jinak z logiky věci asi řečeno méně chytrým, či dokonce možná přihlouplým) díky pokrokům v technologiích, které pak barvám umožňují omezovat různé poruchy a problémy, jako je třeba kondenzace vlhkosti, růst plísní, nebo naopak přispět k zajištění tepelné pohody v interiéru. Shrnujeme je v článku nazvaném Barvy nejsou jen pro krásu.

Trochu jinak „chytré“ jsou barvy určené pro obnovu fasád historických objektů. Zde se vychází z tradičních materiálů, jimž jsou vhodně „míchány“ přidané hodnoty současných technologií. Také o nich se v tomto vydání časopisu dozvíte více. A na závěr něco pro prostou potěchu oka – ukázky prací slováckých maléreček a maléřů v článku o tom, co dělá a chystá nadační fond nazvaný příznačně Moravská krása.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu BARVY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis BARVY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Alza Media si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi BARVY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.