IMPERIUM OIKOS – energií nabité metalické efekty

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nadčasové metalické dekory přináší do moderní interiérové tvorby povrchová úprava IMPERIUM OIKOS. Ekologický výrobek s metalickým vzhledem osloví univerzálností použití, širokými možnostmi snadného ztvárnění a v neposlední řadě také mezinárodním oceněním v oboru inovativních dekorativních povrchových úprav.

Nadčasová elegance

Moderní sofistikované interiéry dokáže IMPERIUM osvěžit rafinovaným a nadčasovým způsobem. V podobě dokonalých textur ušlechtilých kovů nebo v netradičních metalických úpravách vytváří působivé dekory s neopakovatelným jasem a energií (Delabré, Oro Antico, Metallizzato Opaco aj.).

Mezinárodně oceněný dekor BRONZO FUSO OIKOS

Zastřeně temný bronz opředený tajemstvím, takový je dekor BRONZO FUSO, vítěz kategorie Design inovativních výrobků v rámci prestižní mezinárodní soutěže SBID International Design Awards. Odbornou porotu si získal zejména dekorativností, vynikající mechanickou odolností a důrazem na ekologii a trvalou udržitelnost. Inovativní povrchová úprava BRONZO FUSO dodá každému povrchu exkluzivitu a punc jedinečnosti. Zároveň nabízí řadu kreativních ztvárnění vyhovujících konkrétnímu prostoru a záměru.

Metalické betony

Zajímavé metalické efekty s texturami betonových povrchů vytváří IMPERIUM spolu s dalšími dekorativními materiály Oikos, v neomezené škále odstínů a dekorů inspirovaných korozí, slídou apod., v jedinečných úpravách vysoce odolných povrchů beze spár.

Univerzální

IMPERIUM představuje moderní řešení, které umožňuje snadno, trvale a ekologicky vytvářet originální metalické efekty, hladké i strukturální, v lesklém nebo matném provedení.

Univerzální ekologický materiál nachází v současné architektuře široké uplatnění v nových netradičních úpravách a nečekaně působivých kombinacích s jinými materiály.

IMPERIUM vytváří omyvatelný a otěruodolný povrch. Vysoká kvalita výrobku je zárukou prestižního vzhledu, dlouhé životnosti a snadné údržby. Je zárukou i vysokého komfortu bydlení.

Přečtěte si:  Nadčasové dekorativní stěrky OTTOCENTO Oikos


  • Dokonalé efekty vzácných kovů;
  • netradiční textury;
  • lesklé i matné metalické dekory;
  • snadná a rychlá aplikace;
  • odolný, paropropustný povrch;
  • moderní ekologické řešení.

Výhradním dovozcem materiálů Oikos je společnost AVIS COLOR s.r.o.

www.aviscolor.cz
www.oikos-paint.cz

Share.

About Author

Comments are closed.