Nová 18V řada nářadí DEWALT XR® FLEXVOLT ADVANTAGE™

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

DEWALT představuje novou 18V XR® řadu nářadí pod označením XR® FLEXVOLT ADVANTAGE™. S ní získáte až o 77 % výkonu navíc. Větší magnety v bezuhlíkovém motoru, zesílená elektronika a inteligentní řídicí modul umožňují lépe čerpat energii z baterií XR® FLEXVOLT™ 9 Ah nebo 6 Ah, které mají nižší vnitřní odpor. Výběrem správného akumulátoru XR® FLEXVOLT™ můžete zvolit výkon, který je potřebný pro dokončení práce. Od teď už budete mít dostatek výkonu na dokončení každé práce.

Výkon a flexibilita – to je nová řada 18V nářadí DEWALT® XR® FLEXVOLT ADVANTAGE™. Vyžaduje-li náročný pracovní úkol dodatečné zvýšení odebíraného výkonu, je k dispozici technologie DEWALT®, která zvýšený odběr spolehlivě pokryje. Tato revoluční technologie byla navržena s cílem umožnit, aby nářadí řady 18V XR®, které je vybaveno technologií FLEXVOLT ADVANTAGE™, dokázalo rozpoznávat akumulátor XR® FLEXVOLT™, a díky tomu získáte výkon vyšší než se standardním 18V nářadím.

Do nové řady DEWALT XR® FLEXVOLT ADVANTAGE™ patří:

KOTOUČOVÁ PILA DCS573
Tato robustní kotoučová pila s kapacitou řezu 67 mm poskytuje až o 77 % vyšší výkon, je-li napájena akumulátorem FLEXVOLT™ o kapacitě 6 Ah než standardním 18V akumulátorem XR®.

PŘÍKLEPOVÁ VRTAČKA DCD999
Vrtačka, jejíž konstrukce je zaměřena na rychlost a odolnost, je vybavena zdokonalenou třístupňovou převodovkou, robustním sklíčidlem, prodlouženou boční rukojetí pro práci s vysokými točivými momenty. Při použití akumulátoru FLEXVOLT o kapacitě 9 Ah poskytuje krouticí moment 126 Nm.

Přečtěte si:  Bez čeho se podlahář neobejde? Odpověď na zdánlivě jednoduchou otázku hledáme s Pepou Voborníkem

ÚHLOVÁ BRUSKA DCG409
Bruska je vybavena elektronickou spojkou, brzdou a plynulým rozběhem. S akumulátorem FLEXVOLT™ o kapacitě 9 Ah dosahuje nedostižného výkonu až 1647 W.

MEČOVÁ PILA DCS386 18V
Pila poskytuje až o 50 % zvýšený výkon s akumulátorem FLEXVOLT™ s kapacitou 6 Ah než se standardním 18V akumulátorem XR®.

www.DEWALT.cz

Share.

About Author

Comments are closed.