Allura Ease – dílce pro pokládku zcela na volno

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jak urychlit instalaci podlahových dílců a ještě minimalizovat prostoje? Odpovědí je nová kolekce luxusních vinylových dílců Allura Ease. Čtverce a prkna se snadno instalují bez potřeby lepení. Jednoduchá je i případná demontáž – při zachování původního podkladu, opětovného použití dílců nebo jejich recyklace. Vynikající rozměrová stálost, konstrukce dílců i specifický výrobní proces jsou zárukou, že dílce zůstávají v rovině bez ohledu na situaci.

Vybírat lze z vyvážené palety 18 dekorů dřevin a betonu. V nabídce jsou dva rozměry prken 150 x 24 cm nebo 120 x 19 cm a čtverce o velikosti 48 x 48 cm. LVT Allura Ease mají celkovou tloušťku 5 mm s nášlapnou vrstvou 0,7 mm. Díky své výšce jsou vhodné pro kombinaci například s kobercovými čtverci nebo dílci Flotex, kdy lze vytvořit celistvou podlahu bez nutnosti použít přechodové profily.

Dílce Allura Ease jsou primárně určeny pro prostory, kde je vyžadována rychlá instalace a vysoká odolnost podlahy, případně s nutností zachovat původní podklad. Své uplatnění tak naleznou v obchodních prostorách, supermarketech, restauracích nebo kancelářích.

www.forbo-flooring.cz/allura

Přečtěte si:  Aquafix Click - Rigid Composite Board (RCB), vinyl na kompozitní desce s akustikou
Share.

About Author

Comments are closed.