Nový certifikát FIBA pro Bona Sportive System

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jde-li o výkony sportovců, rozhodující je každé vybavení. Proto si mezinárodní basketbalová federace FIBA zvolila společnost Bona za oficiálního technického partnera pro péči a údržbu sportovních podlah. Bona Sportive System nabízí kompletní program výrobků a služeb pod jednou značkou, který byl vyvinut pro speciální požadavky moderních sportovních podlah, pro jejich nejvyšší funkčnost. FIBA je mezinárodní basketbalovou federací. Je jediným partnerem ve sportu uznaným Mezinárodním olympijským výborem (IOC). FIBA Basketball World Cup je nejprestižnější šampionát svého druhu, který se koná každé čtyři roky.

Bona jako oficiální technický partner FIBA splňuje nejvyšší standardy v oblasti sportovních podlah – zajišťuje tak perfektní stav sportovních podlah, jako například v olympijských sálech nebo v halách, kde se konají
profesionální soutěže. Certifikát FIBA byl nově udělen produktům Bona SuperSport Pure HD pro profesionální ošetření elastických podlah a Bona Sportive Finish, Bona SuperSport, Bona SuperSport HD pro ošetření dřevěných podlah.

www.bona.com/cz

Přečtěte si:  Bona: Ošetření všech typů podlah v přehledné příručce
Share.

About Author

Comments are closed.