Bona prémiové základní a vrchní laky pro ošetření dřevěných podlahovin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Široký sortiment společnosti Bona pro povrchovou úpravu dřevěných podlahovin zahrnuje ty nejkvalitnější základní a vrchní laky špičkové švédské kvality.

Základní lak by měl vytvořit základ pro dobrý vzhled a rozliv laku vrchního a poskytnout technické výhody, jakými je například minimalizovat riziko bočního slepení hran, zlepšit přilnavost, zvýraznit barvu apod.

  • ZÁKLADNÍ LAKY BONA – to je široká škála barevných možností, od skandinávské bílé až po syté zbarvení jantaru.
  • VRCHNÍ LAKY BONA – to je odolnost povrchu dle úrovně zátěže (lehká, střední, vysoká provozní zátěž) a požadovaného stupně lesku.

Bona základní laky v kombinaci s vrchními laky uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. Výběrem správné kombinace Bona laků budete mít jistotu, že každá podlaha, kterou ošetříte, bude vypadat přesně tak, jak potřebujete.

DOPORUČUJEME…

Základní lak: Bona Classic UX

Základní lak na vodní bázi pro ošetření dřevěných podlah, který vytváří středně světlé zabarvení dřeva. Předností Bona Classic UX je jednoduchá aplikace, nabízí snadnou brousitelnost běžnými brusivy a je rychleschnoucí. Silný základní lak, který se lehce přelakuje jakýmkoliv vrchním lakem Bona. Je certifikován EC1 PLUS pro velmi nízké emise v interiéru (nejpřísnější standard emisí do vnitřních prostor). Je vhodný pro podlahy s podlahovým vytápěním.

  • Středně světlé zabarvení dřeva
  • Snadná aplikace bez viditelného napojení
  • Snadná brousitelnost

Pro silnou zátěž: vrchni laky řady Bona Traffic HD

Řada Bona Traffic HD, to je nejodolnější řada laků pro ošetření dřevěných podlahovin. Je určena pro top prostory s vysokou provozní zátěží: hotely, restaurace, historické objekty, velké plochy, letiště apod., kde je vyžadována vysoká odolnost povrchu a krátké časové prostoje. Lak Bona Traffic HD je na vodní bázi a má velmi nízký obsah rozpouštědel. Vyznačuje se extrémně rychlou dobou schnutí – po jeho aplikaci může být podlaha použita již po 12 hodinách. Lak je čirý, nežloutne.

  • Minimální doba schnutí a vysoká odolnost.
  • Plná zátěž podlahy možná již po 12 hodinách od aplikace.
  • Jednoduchý a bezpečný produkt.
  • Certifikace: GreenGuard Gold, Emicode EC1 Plus, EN 14904: 2006 pro sportovní podlahy, EN 13501-1 reakce na oheň
Přečtěte si:  Změna barvy a renovace stávajících PVC/LVT podlah

  • BONA TRAFFIC HD – nejodolnější lak s extrémně rychlou dobou schnutí, pro vysokou provozní zátěž; extra mat, mat, polomat.
  • BONA TRAFFIC HD ANTI-SLIP – splňuje nejvyšší standardy protiskluznosti v komerčních prostorech, na schodištích či jiných místech se zvýšeným rizikem rozlití tekutin a uklouznutí; mat.
  • BONA TRAFFIC HD RAW – nabízí vysokou úroveň ochrany povrchu dřevěných podlah a zachovává vzhled a pocit neošetřeného dřeva; ultra mat.

PRÉMIOVÝ VZHLED: OLEJ + VRCHNÍ LAK

Bona má dlouhou historii spojenou s udržitelností a životním prostředím. Její materiály jsou vyvíjeny moderními metodami a výrobními procesy. Společnost Bona jde cestou k udržitelné a lepší budoucnosti.

www.bona.com/cz

Share.

About Author

Comments are closed.