Černé profily pro ušlechtilý design – originál od společnosti Küberit®

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

V minulých letech firma PROFIL Team ve spolupráci s německým dodavatelem – společností Küberit® – uvedla na trh nové designové profily v černých barvách – kolekci Midnight Edition.

Midnight Edition se vyznačuje precizním provedením matné práškově černé barvy RAL 9005. Černé hliníkové profily mají minimálně stejně vysokou třídu otěru jako ty eloxované. Moderní černá barva v kombinaci s matným povrchem dodává profilům vizuální atraktivitu a do prostoru vnáší výrazný dojem elegance.

Küberit je dynamická firma reagující na aktuální trendy, k nimž patří i poptávka po barevně kontrastních profilech. Zařazením černých provedení reaguje na změny vkusu zákazníků a aktuální poptávku moderního trhu.

Kolekce Midnight Edition obsahuje v současné době bohatou škálu profilových systémů. Najdeme zde samolepící přechodové profily v plochém i oblém provedení, schodové hrany, nájezdové, ukončovací, stěnové i stále oblíbenější T-profily. Sofistikovaným produktem jsou i zaoblené rohové prafabrikované prvky schodových profilů v různých rozměrech sloužících pro estetické a hlavně bezpečné obložení otevřených schodových stupňů. Zároveň výrazně pomáhají uspořit práci i čas při realizaci schodiště.

Kolekce Midnight Edition bude postupně po jejím uvedení na trh zařazena do základní nabídky společnosti PROFIL Team.

www.profilteam.cz

Přečtěte si:  PROFIL Team 2024 - Nový katalog interiérových profilů a lišt
Share.

About Author

Comments are closed.