Akustické panely SWISSCLIC PANEL -A+ od Swiss Krono

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Revoluční řešení pro dokonalou akustiku a design

V moderním světě, kde kvalita bydlení a pracovního prostředí hraje klíčovou roli, přichází Swiss Krono s inovativním řešením – akustickými panely SWISSCLIC PANEL -A+. Jsou synonymem švýcarské preciznosti, kvality a udržitelnosti a jsou navrženy tak, aby splňovaly nejen estetické, ale především praktické a funkční požadavky současného interiéru.

Hluk ve vnitřních prostorách může být významným zdrojem stresu. SWISSCLIC PANELy -A+ přinášejí řešení díky svým vynikajícím akustickým vlastnostem, které hluk efektivně snižují a tlumí. Využít je lze pro kanceláře, konferenční místnosti, restaurace nebo domácí kina.

Díky inovativnímu spojovacímu systému CLIC vypadají SWISSCLIC PANELy -A+ nejen skvěle, ale jsou také extrémně praktické. Jejich instalace je rychlá a snadná, bez potřeby speciálních nástrojů nebo složitých postupů, což ušetří čas i náklady. S osmi barevnými provedeními a unikátním povrchovým frézováním lamel ELEGANT a CREATIVE umožňuje Swiss Krono každému vybrat si přesně takový design, který nejlépe odpovídá jeho interiéru a osobním preferencím. Tato rozmanitost zajišťuje, že panely ve vašich prostorech nejen zlepší akustiku, ale také je esteticky obohatí. SWISSCLIC PANELy -A+ představují ideální spojení designu, funkčnosti a udržitelnosti, které nejen zlepší akustiku prostoru, ale zároveň přinese do daného interiéru styl.

Výroba SWISSCLIC PANELů -A+ vychází ze 100% udržitelného lesního hospodářství, je ekologicky šetrná.

Panely si lze přijít vybrat do showroomu FLOORFLOOR, centra podlahového designu na 500 m², které najdete v Praze 4, Na Pankráci 30a.

www.floorfloor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.