Eukula extreme 47x, nejodolnější dvoukomponentní polyuretanový lak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

eukula extreme 47x je nejkvalitnější a nejodolnější 2-komponentní polyuretanový lak značky eukula® z koncernu Dr. Schutz® Group. Vyrábí se ve čtyřech optických variantách: 470 – lesk, 471 – polomat, 472 – mat, 473 – extramat. Jedná se o speciální mechanicky a chemicky odolný lak pro extrémně zatěžované dřevěné a korkové podlahoviny. Je výbornou volbou při srovnání parametrů cena a výkon.

eukula extreme 47x může být aplikován buď přímo na dřevo, nebo kombinován se základními laky eukula classic prime 200 (teplé zvýraznění dřeviny), eukula exotic prime 201 (pro všechny dřeviny včetně exotických, intenzivní teplé zvýraznění kontrastů). Pod tento lak je možné použít jako základ také 2K-olejovou impregnaci eukula oil 1 FS (silně zvýrazňující čistý impregnační olej), nebo všechny barevné varianty oleje eukula color oil FS (12 základních barev a dalších 40 možností – viz brožura eukula barevný svět). Oleje použít vždy jako 2K-variantu s tvrdidlem eukula master FSeukula extreme 47x má protiskluznou hodnotu R9, která může být zvýšena na R10 nebo R11 použitím přísad R10 Antislip Add a R11 Antislip Add. Další systémovou přísadou je UV protect Add, která zaručuje zvýšenou ochranu dřeva proti UV záření, a tím omezuje žloutnutí dřeva, což je ideální hlavně pro světlé dřeviny.

www.dr-schutz.cz

Přečtěte si:  Údržbu podlahovin v historických prostorách rezidence primátora Prahy provedla floorcolor s.r.o. produkty Dr. Schutz®, eukula® a WEISS®
Share.

About Author

Comments are closed.