Vinylová podlaha THERMOFIX v horských apartmánech. Odolné a designové řešení do komerčních prostor.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pokud hledáte podlahovou krytinu, která v sobě skloubí propracovaný design nerozeznatelný od přírodních materiálů a zároveň odolnost proti každodenní intenzivní zátěži, vinylová podlaha THERMOFIX je ideální řešení.

Pro povedenou realizaci, jejíž návrh projektoval ateliér Nováček, byl vybrán dekor Topol kávový, který kombinuje komfort a estetiku. Jeho přírodní vzhled podtrhl soulad s podobou objektu a jeho zasazením do horské scenerie.

THERMOFIX, Topol kávový 12145-1.

Ubytovací zařízení se nachází v krásné horské destinaci Hynčice pod Sušinou v Jeseníkách. Jedná se tak o lokaci v prostředí, které je vystavováno různorodým vlivům počasí, zejména změnám teplot a vlhkosti, a také zvýšenému počtu osob. Klíčovým faktorem pro výběr podlahy tedy byla odolnost proti vlhkosti a odolnost proti opotřebení a poškrábání.

Ve vybraných místnostech apartmánů byla navíc použita i rigidní vinylová podlahová krytina WELL-clic. V objektu jsou tak použity dva různé systémy pokládky, ale ve stejném dekoru Topol kávový. Jedná se o plovoucí podlahu, která je taktéž odolná proti vlhkosti, a navíc je její instalace rychlá a snadná díky click systému.

Výhody

  • Dokonalý design dřeva a kamene.
  • Odolnost proti opotřebení a vlhkosti.
  • Možnost pokládky na podlahové topení.
  • Odolnost proti běžně používaným chemikáliím.
  • Povrch odolný proti bakteriím.
  • Záruka 10 let.

www.fatrafloor.cz

Přečtěte si:  Akustické PVC v rolích ALLTEX
Share.

About Author

Comments are closed.