Čím se řídit při výběru pásky, aby byl výsledek dokonalý

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Profesionální malíři vědí, že k vytvoření dokonale precizních hran, rovných linií a ideálních oblouků potřebují nejen výborné řemeslné dovednosti, ale také správnou malířskou pásku.

Maskovací pásky, které se používají k malování nebo opravám, musejí splnit několik požadavků.

  • Musí se snadno používat a spolehlivě přiléhat k povrchu, a tím zabránit zatékání barvy.
  • Během odstraňování se nesmějí trhat ani poškodit zakrytý podklad nebo zanechávat na povrchu zbytky lepidla.
  • Musí zajistit ostré malířské hrany a profesionální konečný výsledek.

Proto tesa® vyvinula různé malířské pásky, které splňují všechny tyto podmínky. Precizním krytím počínaje a ochranou citlivých povrchů, například tapet, konče.

Malířská páska tesa® Professional 4334 Precision Mask® interiérová

Páska 4334 (žlutá) umožňuje vytvořit mimořádně ostré malířské hrany. Snadno se používá, protože kombinuje speciální nosič a dokonale rozvrstvenou lepicí hmotu. Výborně se hodí k maskování dvoubarevných ploch a k vytvoření rovných a dlouhých linií. Páska je určená také k maskování ploch při malování stříkací pistolí.

Malířská páska tesa® Professional 4333 Precision Mask® Sensitive pro citlivé povrchy a tapety

Páska 4333 (růžová) je určena pro malířské práce na citlivém povrchu, například na tapetách a stěnách s nestabilním podkladem. Tato profesionální maskovací páska je mimořádně šetrná k povrchu, přesto na něm dobře drží, a proto se s ní dají vytvořit dokonale ostré hrany. Lze ji užívat také na mírně vlhkých stěnách mezi jednotlivými vrstvami nátěru, a tím práci zrychlit.

Přečtěte si:  tesa® – koupelnové doplňky bez vrtání

Profesionální malířská páska tesa® Professional 4344 Precision Mask® Standard

Vysoce kvalitní papírová maskovací páska (oranžová) je určena pro čisté a pohodlné malování. Její papírová složka je neobvykle tenká a zároveň odolná proti roztržení, páska se snadno rozvíjí, a proto se jednoduše používá. Lze s ní pracovat v místnostech i venku.

Všechny výrobky tesa® Precision umožňují přesnou aplikaci nátěru, a to díky tenkému, poloprůhlednému nosiči. Jejich používáním se vyhnete nákladným opravám malířských chyb.

Více se dozvíte na: www.tesa.com/cs-cz/remeslnici/

Share.

About Author

Comments are closed.