FAF COLOR 2024 veletrh Farbe, Ausbau & Fasade zve v dubnu do Kolína nad Rýnem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veletrh FAF COLOR (Farbe, Ausbau & Fasade) zve k návštěvě od 23. do 26. dubna 2024. Na výstavišti v Kolíně nad Rýnem bude prezentovat více než 300 vystavovatelů z 15 zemí nejnovější globální technický vývoj, trendy a témata týkající se barev, designu, ochrany budov a povrchových úprav fasád.

Nový koncept veletrhu

Veletrh FAF zahajuje nový koncept, který se po vynucené pětileté přestávce intenzivně věnuje výzvám v oboru barev, a to prostřednictvím hlavních témat veletrhu, jako je udržitelnost, digitalizace a řízení lidských zdrojů. Koncepce těchto tří ústředních témat je výsledkem úzké výměny informací se zástupci průmyslu a uživatelů a také s odborným garantem veletrhu, kterým je Spolková asociace pro barevný design a ochranu budov. Ta přispěla významným impulzem svou studií „Painting Trade 2040“, která na základě dotazovaných malířů jasně ukázala, jak by se materiály a technologie mohly měnit podle požadavků malířských a lakýrnických firem.

Tento nový koncept veletrhu zajistil, že si mezinárodní akce nadále zachovává svou roli přední platformy pro vystavovatele a návštěvníky v oboru barev a fasád. „Náš koncept funguje, protože téměř 100 % výstavní plochy veletrhu je před jeho zahájením obsazeno a rozmanitá nabídka pro návštěvníky je zaručena,“ říká spokojeně manažerka veletrhu FAF Bettina Reiter.

FAF WERKSTATT powered by MEGA Group

Tým vedený veletržní manažerkou Bettinou Reiter vyvinul nové formáty pro všechny skupiny vystavovatelů, jako je FAF WERKSTATT powered by MEGA Group v hale 8, který nabídne výrobním společnostem optimální možnosti pro předvádění produktů naživo a jejich testování řemeslníky, aby zjistili praktickou vhodnost pro každodenní použití.

Dny mládeže

Opomenuty nejsou ani mladé talenty, pro něž se pořádá ve středu veletrhu Den štukatérů nové generace.

FAF CONNECT

Veletrh se rozšiřuje i do digitálního prostoru: Vystavovatelé a návštěvníci se mohou registrovat na webových stránkách www.faf-messe.de/en na platformě FAF CONNECT, a vzájemně tak kvalifikovaně a kontinuálně komunikovat – před veletrhem, během něj i po něm. Dva z mnoha dalších bonusů této platformy jsou, že vystavovatelé mohou oslovit relevantní cílové skupiny veletrhu a návštěvníci mohou sledovat jejich témata. Návštěvníci si také mohou plánovat svou návštěvu expozic vytipovaných vystavovatelů mnohem cíleněji dopředu.


Veletrh FAF je přední evropský veletrh fasádního a interiérového designu. Věnuje se také řemeslům v oblasti kreativního rozvoje. Zastoupeno je zejména malířství a štukatérství. Kromě toho je nový FAF zaměřen také na související řemesla, jako jsou dekoratéři interiérů a podlaháři, a také na architekty a projektanty. Veletrh se zaměřuje nejen na německy mluvící trh, ale podíl zahraničních účastníků – zejména ze sousedních evropských zemí – neustále roste.

Vstupenky na FAF COLOR 2024: www.faf-messe.de/en/tickets/

Share.

About Author

Comments are closed.