Gaskell Mackay Carpets – prémiové koberce z Velké Británie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tkané vlněné koberce, tzv. axminstery, jsou to nejlepší, co odvětví koberců nabízí. Tkaná konstrukce koberce je známá pro enormní stabilitu a možnost pestré palety barev a vzorů. Vyrobeny jsou převážně z vlny nebo oblíbeného mixu 80/20. Vlna jakožto přírodní materiál nabízí bezpočet benefitů, které uživateli poskytnou přírodní vlastnosti v podobě tepla, měkkosti a izolace, společně s charakteristickou obnovou vlákna po zátěži.

Dvě historické, unikátní a lety prověřené značky se spojily v ještě silnějšího hráče na poli podlahových krytin, převážně vysoce kvalitních, prémiových koberců. Jak firma Gaskell Co, tak Hugh Mackay mají historii datovanou od roku 1902, respektive 1903. Obě prošly turbulentním vývojem růstu a odhodlání, v jehož rámci se vystřídalo několik generací, které dokázaly stát se lídry ve svém oboru.

V nabídce jsou desítky řad koberců nabízející stovky dekorů, barev a struktur, ze kterých může zákazník vybírat, a to jak ze skladových, tak z kolekcí na objednávku. Pokud by zákazník nenašel koberec splňující jeho představu, může si v internetovém programu výrobce z pohodlí svého domova nastavit vlastní barvy dané kolekce, a to již pro objednávku od pouhých 20 m².

Stejně tak si může vybraný či přebarvený koberec zobrazit v předem nakonfigurovaných 3D prostorách nebo v internetovém rozhraní Room Visualizer nahrát fotografii místnosti pro bližší a přesnější představu.

Jelikož má výrobce zkušený tým designérů a jeden z nejobsáhlejších archivů čítající přes 50 tisíc položek, je také nabídka vytvoření individuálního designu pro jakýkoliv prostor samozřejmý, bezproblémový a profesionální proces. Ať již zákazník hledá koberec do hotelu, kasina nebo domova, vždy má jistotu, že firma Mackay poskytne kvalitní koberec, který svým vzorem doladí každý interiér a dodá mu majitelem požadovaný styl.

Přečtěte si:  Kobercové čtverce propojené sítí

www.proflooring.cz

Share.

About Author

Comments are closed.