Bourací kladivo RamHammer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Wolff má ve svém portfoliu nového specialistu: bourací kladivo RamHammer. Jeho specialitou je efektivní a rychlé odstraňování obkladů a dlažeb. Bourací kladivo pro odstraňování podlahových krytin lze volitelně namontovat na vozík pohlcující vibrace, což umožňuje ergonomickou práci ve stoje. Zaujme také silnou energií úderu 41 joulů, nízkou hmotností a snadnou montáží celého přístroje.

Specialista na odstraňování obkladů a dlažeb

Při odstraňování povrchů v průmyslu, na stavbách a v celém profesionálním sektoru záleží na nejlepších výsledcích v co nejkratším čase. Klíčovým slovem je účinnost. Zejména při odstraňování dlaždic, obzvláště tvrdých podlahových krytin, je zapotřebí vhodný nástroj. Ten musí krytinu odstranit rychle a především bezpečně. Neptejte se již, jaké bourací kladivo na dlaždice byste měli použít. Ideálním řešením je kladivo RamHammer od společnosti Wolff.

Díky svým rozměrům (délka 1285 mm, šířka 610 mm a hmotnost 51 kg) je kladivo nejen obratné, ale také se s ním snadno manipuluje. Praktický vozík, se kterým se bourací kladivo používá, je vybaven velkými a stabilními koly a spolehlivě tlumí vibrace. U bouracího kladiva na obklady musí být samozřejmě přesvědčivé i vnitřní hodnoty. Výkonný motor s úderovou energií 41 joulů, příkonem 1750 W, rychlostí úderu 1300 úderů za minutu a pracovní šířkou 130 mm zajišťují nejlepší výsledky v nejkratším čase.

Kladivo RamHammer má také devítistupňové nastavení úhlu čepele. To znamená, že úhel lze variabilně nastavit – v závislosti na povrchu a typu odstraňované dlažby. To je ideální pro odstraňování nejen obkladů a dlaždic. Montáž vrtacího kladiva funguje na principu plug & play. To znamená, že bourací kladivo je okamžitě připraveno k použití.

Přečtěte si:  Jak v klasickém obýváku realizovat novou dřevěnou podlahu s podlahovým vytápěním?

Vozík RamHammer

Další zajímavostí je vozík RamHammer Trolley o hmotnosti 34 kg pro uložení bouracího kladiva Bosch GSH16-30. Bourací kladivo lze na vozík snadno a rychle namontovat. V kombinaci s vozíkem je možná ergonomická práce ve vzpřímené poloze bez ohledu na pracovní úhel. Důležitý aspekt pro zdraví řemeslníka je, že uživatel je vystaven menším vibracím a pracuje se strojem bezpečně. Vozík lze zakoupit i samostatně, bez bouracího kladiva.

www.wolff-tools.cz
www.uzin.cz

Share.

About Author

Comments are closed.