Stěrky Rivedil – designové, funkční, praktické

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Rivedil má v sortimentu širokou nabídku barev na kov a dřevo, fasádní barvy, impregnace na kámen a mnoho dalších zajímavých materiálů. Obsáhlým souborem jsou dekorativní materiály, kam patří dnes velmi oblíbené a žádané betonové stěrky, dekorativní malby a nátěry.

Výhodou stěrek je možnost použití v každém interiéru i exteriéru, kde plní designovou i praktickou funkci. Díky stěrkám Rivedil je možné dotvořit každý prostor přesně podle požadavků investorů, a dotáhnout tak projekt k dokonalosti. Povrch je monolitický, beze spár a díky povrchovým úpravám je voděodolný, omyvatelný a zdravotně nezávadný.

Stěžejní produkt dekoračních materiálů nese název Oxyda. Je k dostání ve formě prášku nebo pasty, která je připravena k přímému použití. Je univerzální, k použití na stěny všeho druhu. Odolnější Oxyda Iron je vhodná na stěny i podlahy a Oxyda Hybrid je vyvinuta na podlahy do silně exponovaných prostor, jako jsou například vstupní haly, recepce apod.

Sortiment dekorativních nátěrů zahrnuje i vločkovité stěrky. Stěrky obsahují vločky různých velikostí, které vytváří zajímavé struktury a dají se navzájem kombinovat. Škála odstínů je prakticky nekonečná a výsledek kombinací je nezaměnitelný a jedinečný. Stěrky se dají doplnit i o fosforeskující vločky, které pod UV světlem dávají plochám jiný rozměr. Namátkou lze uvést Colori preziozi, Tiger, Lion nebo Rough, který navíc v kombinaci s produktem Rust paint vytváří dokonalou imitaci rzi.

S produktem Travertin lze vytvořit dokonalou imitaci travertinového obkladu. Pomocí Terre di Italia zase iluzi povrchu skály. V nabídce je i Marmorino, Terra Nostra pro vytvoření popraskané stěny nebo benátský štuk pro lesklé, hladké stěny a imitaci mramoru.

Přečtěte si:  Hybridní stěrky SCHÖNOX spojují výhody nízkého napětí sádrových hmot a rychlého schnutí cementových systémů

Zajímavé jsou i dekorativní fólie v metalických barvách – zlaté, stříbrné, měděné, hliníkové a duhové. Po použití speciálního lepidla a nanesení fólie se fólie obtiskne do podkladu a zkopíruje jeho strukturu.

SÍŤ SHOWROOMŮ V ČR
Společnost Rivedil svoji síť showroomů stále rozšiřuje. Nyní v České republice najdete tři: centrála je v Kroměříži, pobočky v Kladně a Liberci. Slovenská pobočka je v Nitře.

www.italart.cz

Share.

About Author

Comments are closed.