DesignArt, vinylové podlahoviny v novém stylu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Výhody vinylových podlahovin jistě nemusíme rozebírat. Je to zkrátka praktický materiál s příjemnými vlastnostmi, jako jsou snadná pokládka a vysoká odolnost proti poškrábání. Navíc je vhodný i do vlhkých prostor.

Platí to i pro vinylové podlahoviny DesignArt. Pohodlnost, měkkost došlapu nebo vhodnost pro podlahové vytápění jsou samozřejmostí. Čím je tato privátní kolekce společnosti Supellex – Svět podlah výjimečná, je široká nabídka moderních dekorů, které přesně zapadnou ať už do interiérů ve stylu retro nebo futuristických či minimalistických.

Blomma Light.


  • 32 designových dekorů
    Neotřelý design, perfektní imitace dřeva nebo kamene? Není problém. Francouzský výrobce Gerflor myslel na vše.
  • Komplení řešení
    Lišty, podložky i všechny doplňky jsou v rámci společnosti Supellex – Svět podlah perfektně vyladěné na míru právě této kolekci.
  • Na přírodě a zdraví záleží! 
    Může být podlahovina šetrná k životnímu prostředí? Ano, ty vinylové jsou 100% recyklovatelné. A může být podlahovina zdravá? Ano. To zajistí jak snadná údržba, tak nízké emise materiálu, které určují kvalitu vnitřního vzduchu v místnosti.
  • Široká možnost využití
    Gerflor již tradičně své vinylové podlahové krytiny uzpůsobuje pro využití v různých místnostech, a to jak v obývacích pokojích, kuchyních a koupelnách, tak pro každodenní zátěž v kancelářích.

Vinyl plní požadavky

Každý má trochu jinou představu o dekoru a moderním designu, ale ostatní požadavky jsou shodné: pohodlná a trvanlivá podlahovina měkká na došlap, která odolá šoupání židle, vylité vodě a bude se snadno udržovat. Speciálně v bytových domech se pak cení také tlumení hluku.

Baita Blond.

DesignArt – pět základních designových stylů

  • Minimalistický Simple je plný čistých tónů.
  • Japonský styl je založený na ušlechtilých přírodních materiálech.
  • Nadčasové dekory se snadno přizpůsobí všem trendům a stylům.
  • Surrealistická Terra Luna okouzlí svými minerálními a skalními tóny.
  • Classic Clash znovuobjevuje použití mramoru a kamene.

Podlaha, to není jen něco, po čem chodíme. je to jedna z nejdůležitějších částí interiéru, která rozhoduje o tom, jakým směrem dál ladit styl a barevnost. s výběrem 32 designových dekorů dává vinylová podlahovina designart příležitost, jak vše správně nastavit už od začátku.

Přečtěte si:  Vinylové podlahoviny v roli Fatra Lino v rekonstruované Krajské nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně

www.supellex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.