Přírodní lněné koberce – originály, které vydrží téměř věčně

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Belgická rodinná firma Jos Vanneste má se zpracováním lnu bohaté zkušenosti. Po čtyři generace se zabývá výrobou lněných koberců té nejvyšší kvality. Pod značkou Secrets of Linen je prodává do celého světa.

Značka Secrets of Linen je zárukou 100% přírodního materiálu v podobě belgického lnu, příležitostně kombinovaného s vlnou pro posílení některých užitných vlastností finálního produktu. Výrobce se může pochlubit certifikátem European Flax Excellence, což znamená, že používá lněnou přízi pocházející pouze ze lnu pěstovaného v Evropě.

Lněné koberce se vyznačují vysokou odolností (asi nejvyšší ze všech přírodních materiálů), a tedy i dlouhou životností.

Barevné palety koberců. Secrets of Linen.

Kolekce lněných koberců

Přírodní lněné koberce Secrets of Linen se dělí do několika kolekcí s různými výškami vlasu:

  • Ecoline: Tyto koberce se vyrábějí ze 100% neupravené lněné příze, buď bělené/bílé, nebo ecru, což je přirozená barva lnu.
  • Lino: Koberce vyráběné ze 100% lněné příze, která se barví do různých odstínů. Jsou velmi pevné a odolné a dokáží rozzářit každý interiér.
  • Diamond: Nejluxusnější 100% lněné kolekce. Jsou ručně všívané a překvapivě měkké a s hedvábným
    vzhledem.
  • Antea: Příze použitá pro tyto koberce je kombinací lnu (70 %) a vlny (30 %). Získáte tak měkkost a objemnost vlny spolu s pevností, odolností a leskem lnu.
  • Lila: Kolekce koberců ve složení lnu + vlny, spojením různých barev a kvalit vzniká nové barevné spektrum.

Barevné palety koberců. Secrets of Linen.

Ruční výroba koberců

Všechny koberce Secrets of Linen jsou ručně vyráběné s využitím tradičního řemeslného know-how a nesou označení Made in Belgium.

Přečtěte si:  Gaskell Mackay Carpets - prémiové koberce z Velké Británie

U tohoto sortimentu je potřeba mít na paměti, že len je 100% přírodní produkt. Ruční výrobou byl zpracován na koberec, což ve výsledku znamená, že se v něm mohou vyskytnout přirozené nepravidelnosti v barvě či povrchové úpravě, které u syntetických materiálů a strojové výroby nenajdete. Barva může být světlejší nebo tmavší v závislosti na sklizni lnu v daném roce. To vše je přirozenou součástí výrobků z přírodních materiálů a zároveň je to známka kvality a řemeslného zpracování.

Všechny koberce Secrets of Linen jsou vyráběny na míru, takže pokaždé vznikne jedinečný a originální produkt. Jejich nabídku si lze prohlédnout v showroomu nebo na webových stránkách dovozce BOCA Group, a.s.

www.bocagroup.cz

Share.

About Author

Comments are closed.