Dokonalá stěna se systémem Caparol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Caparol je jednou ze značek skupiny DAW a jednička na německém trhu pro profesionály. Od roku 1895 společnost DAW vyvíjí, vyrábí a prodává inovativní nátěrové systémy pro stavebnictví. Skupina zastřešuje silné značky v oblasti barev, tepelné izolace a ochrany budov. Jako nezávislá rodinná firma se ve své páté generaci neustále rozrůstá. Stala se třetím největším výrobcem nátěrových hmot pro stavebnictví v Evropě.

Na našem trhu působí Caparol Czechia více než 25 let jako distributor kontaktních zateplovacích systémů, omítek, fasádních a vnitřních barev, laků a lazur. Za tu dobu se produkty společnosti Caparol zateplily tisíce domů, vymalovalo nepočítaně interiérů a pomohlo k záchraně mnoha památek.

Dokonalá stěna díky systému Caparol

JAKÁ JE DOKONALÁ STĚNA?

Dokonale rovná, dokonale hladká, zcela bez defektů, v perfektním odstínu, odolná, čistitelná, jako nová po dlouhou dobu.

Vsaďte na německé postupy, německou řemeslnou kvalitu a německé materiály. Zvolte systém Caparol 4+1 pro DOKONALOU STĚNU. Systémové řešení zaručí, že všechny použité materiály spolu budou dokonale spolupracovat a perfektní výsledek bude jistý. Zajistíte si tak povrch stěny bez drobných defektů nebo stop po opravě, bez prasklin, dokonale hladký a rovný, rovnoměrně strukturovaný, minerálně matný a v perfektním odstínu.

Dokonalý povrch je také odolný proti namáhání a otírání i v silném provozu v exponovaných místech, jako je nároží. Takový povrch umožňuje omytí běžných nečistot mokrou cestou, a dokonce i běžnými domácími čisticími prostředky včetně dezinfekčních prostředků.

Přečtěte si:  Nové barvy PremiumColor a PremiumClean

Systém je možné aplikovat na všechny běžné podkladní materiály, minerální omítky, původní stabilní nátěry, prefabrikované betonové díly, pórobeton, beton nebo sádrokarton.

Barva PremiumClean je nejlepší volbou pro oblasti, které jsou vystaveny zvýšenému mechanickému namáhání a je třeba je často čistit. Je omyvatelná, odolná vůči vodním dezinfekčním prostředkům a je zvláště vhodná pro použití v místnostech se zvýšenými hygienickými požadavky, jako jsou nemocnice, domovy důchodců a ordinace lékařů.

Indeko-plus je nejkvalitnější a nejoblíbenější omyvatelná a otěruvzdorná interiérová barva. Bezkonkurenční volba pro namáhané prostory, jako jsou školy, školky, obchodní prostory, restaurace, chodby nemocnic a kancelářských budov. Odolná vůči vodou rozpustným dezinfekčním a čisticím prostředkům, vhodná pro alergiky a pro nepřímý styk s potravinami.

Barva PremiumColor, vyztužená karbonovými vlákny, je odolná proti psacímu efektu a byla navržena pro vysoce kvalitní, intenzivně barevné nátěry stěn. Zvláště pro interiéry, které jsou vystaveny vysokému mechanickému namáhání s požadavkem na intenzivní barvy a luxusní vzhled: recepce a haly hotelů, galerie, reprezentativní prostory a exkluzivní prostředí.

Sylitol® Bio Innenfarbe je interiérová barva na bázi vodního skla, která v místnostech vytváří ideální podmínky pro zdravé prostředí. Je bez změkčovadel, rozpouštědel a konzervačních látek a je také zcela paropropustná. Vlhkost vzduchu se na povrchu neshromažďuje, protože stěna ji může přes nátěr barvy volně absorbovat a uvolňovat. V důsledku toho zůstávají stěny suché i při vysokém zatížení vlhkostí.

Požadavky na nátěry stěn v interiéru jsou různé. Žádné dva projekty nejsou stejné. Systém Caparol 4+1 pro dokonalou stěnu zaručuje, že stěny budou dokonale rovné, hladké, bez defektů, v perfektním odstínu, odolné, čistitelné a omyvatelné a jako nové po dlouhou dobu.

Přečtěte si:  Indeko-Plus, nejkvalitnější interiérová barva od Caparolu

www.caparol.cz

Share.

About Author

Comments are closed.