RAKO: nové dekory obkládaček Extra

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mezi letošními novinkami RAKO jsou nové dekory obkládaček Extra, které dodají stěnám v koupelně originální vzhled.

Bohatá nabídka obkládaček a dlaždic Extra v různých formátech je předurčuje k širokému uplatnění s možnostmi optického propojení jednotlivých místností, ale i interiéru s exteriérem. Díky jednotnému dezénu lze vizuálně sladit jednotlivé zóny privátního i veřejného sektoru. Komu by se stěny obložené základním obkladem ze série Extra zdály příliš minimalistické, může ve stejné sérii sáhnout po nových dekorech. Povrchy nových obkládaček jsou vyráběny moderní technologií Dry Fix, kdy pak působí luxusně a plasticky.

Tyčky z dětské hry mikádo možná připomene dekor nových obkládaček ze série Extra. Lze je použít buď pro celoplošné obkládání jedné či více stěn, anebo jako dekor ke zvýraznění základního obkladu.

Dekor zaujme na první pohled jak za denního světla, tak při intimnějším nočním osvětlení.

Pavučinu může evokovat další abstraktní dekor série. Neutrální základ funguje dobře jako jemné pozadí, druhá neutrální barva dodává stěně dynamiku.

Obkládačky 30 x 60 cm jsou v nabídce ve čtyřech barvách: v černé, ve světle šedé, v odstínu slonové kosti a v bílé.

Nekonečné galaxie a planety na dosah ruky vnáší do koupelny nové obkládačky ze série Extra s barevnými geometrickými motivy. Ladí k modernímu čistému vzhledu koupelny, jednobarevným základům, kde je zásadní funkčnost. Jejich hravý design však vytváří pohodovou atmosféru, místnost získává nový rozměr, působí originálně.

Přečtěte si:  Výrobky Kermi - více prostoru pro malé koupelny s koupelnovým radiátorem Geneo a Quadris a sprchovým koutem Raya

Rektifikované obkládačky jsou v nabídce ve dvou barevných variantách.

Série obkládaček doplňují dlaždice Extra, které mají moderní povrch označovaný jako ABS. Ten kombinuje vysokou protiskluznost R10/B s matným, hladkým, na omak příjemným povrchem, který se navíc snadno čistí.

www.rako.cz

 

Share.

About Author

Comments are closed.