Laminátové obklady Topstep – systémové řešení pro schodiště

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost TOPSTEP se specializuje na systémová řešení pro schodiště a nabízí výrobky nejvyšší kvality, které vznikají jedinečným zpracováním na postformovacích strojích.

Hlavní výhody systému laminátových obkladů Topstep

  • LAMINÁT – ODOLNÝ, PŘÍRODNÍ, BEZÚDRŽBOVÝ MATERIÁL
    Laminát je vyroben vrstvením speciálního papíru máčeného v pryskyřici, za vysokého tlaku a teploty, což z něj činí přírodní materiál. Je extrémně odolný a přirozeně robustní – nejenže dobře snáší otřesy a odolá vysokému tlaku, ale je také odolný vůči povrchovému narušení (poškrábání, vrypům, je i chemicky odolný) a k tomu barevně stálý. Laminát upravený pro obklady schodišť navíc ani není kluzký, proto je vhodný i do domácností s mazlíčky a dětmi. Nevyžaduje ani žádné povrchové ošetřování – žádné lakování, olejování ani broušení. Veškeré nečistoty lze odstranit vlhkým hadříkem a jiná údržba není třeba.

  • SYSTÉMOVÉ ŘEŠENÍ PRO JAKÉKOLIV SCHODIŠTĚ
    Systém laminátových obkladů od TOPSTEP je navržen tak, aby bylo možné obložit jakýkoliv podklad: betonové či dřevěné schody i kovové schodiště nebo schody z kamene či teraca. Problém není ani tvar – obložit lze přímé i točité schodiště. Navíc dokáže překonat i nerovnosti a deformace povrchu.
  • CENOVÁ DOSTUPNOST A TRVANLIVOST
    Laminátový obklad od TOPSTEP je ve srovnání s jinými možnostmi rekonstrukce schodiště cenově výhodným řešením. Ohýbání laminátu na postformovacích strojích ještě prodlužuje jeho už tak vysokou životnost. Díky ohybu laminátu na hraně schodu není potřeba používat lišty. Hrany schodů jsou tak bezespáré s příjemným rádiusem. Systémový obklad schodů poskytuje dlouhodobé řešení a ušetří starosti i výdaje na pravidelnou údržbu a opravy.
Přečtěte si:  Küberit® zaoblené rohy schodišťových profilů

  • SNADNÁ A RYCHLÁ INSTALACE
    Jednou z největších výhod systémového laminátového obkladu od TOPSTEP je jeho snadná instalace. Díky návrhu systému lze obklad jednoduše instalovat bez dalších stavebních úprav a ihned poté je schodiště připraveno k užívání.
  • ŠIROKÝ VÝBĚR TVARŮ, DEKORŮ A DOPLŇKŮ
    Důležitým aspektem schodiště je ale také estetika. V nabídce je proto škála tvarů profilů, které rozhodují o stylu schodiště. A sladit schodiště se zbytkem interiéru nebylo nikdy jednodušší než s obrovským výběrem různě barevných dřevěných, mramorových i betonových dekorů. Design schodiště na závěr snadno doplní schodišťové LED osvětlení, ladící bočnice nebo nerezové zábradlí.

Pro více informací navštivte webové stránky www.topstep.cz nebo můžete kontaktovat přímo odborníky společnosti pro individuální konzultace i odborné poradenství.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.