TIEPOLO Oikos – unikátní kolekce pro zdravé a komfortní bydlení

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vápno patří k nejstarším stavebním materiálům. Nátěry z něj jsou obzvlášť ekologické a zajišťují zdravé vnitřní klima, i proto jsou znovu objevovány a oblíbeny nejen pro historické nebo památkové objekty, ale i pro moderní interiéry.

Italský výrobce Oikos rozšířil sortiment vápenných nátěrů a dekorací o jedinečnou kolekci TIEPOLO, kterou vytvořil ve spolupráci s významným architektem Giuliem Cappellinim. Moderní, inovované vápenné materiály TIEPOLO přinášejí do našeho života autentický vzhled a vzdušnost vápenných textur, spolu s vysokou odolností a ochranou stěn.

TIEPOLO nadchne jedinečným vzhledem textur a barev přírodních materiálů. Přirozená lehkost a vzdušnost vápenných povrchů je podpořena originálními odstíny unikátní kolekce, která dokáže vytvořitmalá umělecká díla v každém prostoru.

TIEPOLO představuje mimořádnou kvalitu. Vysoká ochrana povrchu, vynikající paropropustnost a odolnost spolu s přirozenou účinností proti tvorbě plísní a bakterií jsou přednostmi elegantních dekorů s výjimečnou hloubkou matu, patinovaných povrchů a moderně zastřených textur.

Nadčasová kolekce povrchových úprav zaručuje komfortní bydlení v souladu s přírodou.


  • Exkluzivní přírodní povrchy;
  • unikátní odstíny a dekory;
  • vysoká odolnost;
  • vynikající paropropustnost;
  • přirozené působení proti plísním;
  • výjimečná hloubka matu.

Dovozcem materiálů OIKOS je společnost AVIS COLOR.

www.oikos.cz

Přečtěte si:  Mistral UNIVERZAL, odolná univerzální vodou ředitelná barva
Share.

About Author

Comments are closed.