HET BRILLANT METALLICO – dekorační interiérová barva s metalickým efektem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vodou ředitelná dekorační interiérová nátěrová hmota vytvářející výrazný metalicky perleťový efekt s moderním exkluzivním vzhledem. Metalický efekt v kombinaci s moderními i klasickými stavebními materiály podporuje jedinečnou atmosféru vašeho interiéru. Pololesklý „kovový“ povrch mění v závislosti na různé intenzitě či tónu osvětlení svůj vzhled, a vytváří tak vždy velmi originální perleťový dojem z natřené plochy. BRILLANT METALLICO je vhodný pro reprezentativní obývací nebo komerční prostory, např. hotely, restaurace, chodby, sály, kanceláře, zděné krbové římsy apod. Vyniká snadným nanášením a odolností vůči oděru za mokra (třída 3 dle EN 13 300).

Odstíny: báze PEARLY a GOLD jsou použitelné samostatně nebo jsou určeny pro tónování do dalších 40 základních barevných variant v tónovacím systému HET MULTIMIX. Před aplikací efektové barvy je třeba podklad podetřít interiérovou akrylátovou barvou BRILLANT 100 natónovanou do shodného nebo podobného odstínu. Zajímavých barevných variací lze dle vlastního uvážení a záměru dosáhnout i kombinací s podkladní barvou natónovanou do odlišného odstínu.

Vydatnost: 7–12 m2 z 1 l barvy podle savosti a struktury podkladu, požadovaného vzhledu, aplikační techniky, tloušťky nanesené vrstvy a dalších faktorů.
Nanášení: efektová barva BRILLANT METALLICO se nanáší širokým měkkým plochým malířským štětcem. Podkladní barva BRILLANT 100 válečkem s krátkým chlupem.

www.het.cz

Přečtěte si:  Novinky Dulux bílá penetrace a Perfect White
Share.

About Author

Comments are closed.