Eukula free 442 mat – ekologický lak na dřevo a korek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Novinkou značky eukula® z koncernu Dr. Schutz® Group na poli povrchových úprav dřeva a korku je ekologický 2komponentní polyuretanový vrchní lak na vodní bázi eukula free 442 mat.

eukula free 442 mat je inovativní 2K-PU lak, který je tvrzený tvrdidlem na bázi carbodiimidu. Nemá žádné označení nebezpečí, neboť neobsahuje izokyanáty, má velmi nízké emise a neobsahuje rozpouštědla. Je určen pro dlouhodobou ochranu silně zatěžovaných podlah. Vytváří vysoce odolný ochranný film, má vynikající elasticitu a dobrou odolnost proti bezbarvým chemikáliím. Řemeslníky potěší vynikajícím rozlivem a výbornou přilnavostí k povrchu. Je určen pouze pro profesionální použití.

eukula free 442 mat je možné kombinovat se všemi čtyřmi základními laky eukula®, a získat tak teplé zabarvení, intenzivní zvýraznění, medový tón, zesvětlující pigmentaci nebo je také možné jako základ volit 2K-olej eukula oil 1FS tvrzený tvrdidlem eukula master FS. Možnosti kombinací produktů eukula® jsou široké. Každý si najde to, co se mu líbí a co mu vyhovuje.

www.dr-schutz.cz

Přečtěte si:  Krásný jako olej a bezpečný jako lak - Aqua HWS-712 Hartwachs-Siegel [eco]
Share.

About Author

Comments are closed.