Novinky Dulux bílá penetrace a Perfect White

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Značka prémiových barev Dulux uvádí na trh dva nové produkty – základovou barvu Dulux Bílá Penetrace a bílou akrylátovou barvu Dulux Perfect White. Jsou určeny na stěny a stropy, snadno se aplikují a zaručují dokonalý výsledek.

Dulux Bílá Penetrace je disperzní krycí základní nátěr a penetrace v jednom určená na stěny a stropy. Nahrazuje první vrstvu nátěru, vyrovnává, sjednocuje a zpevňuje podklad a na stěnách vytváří bílý, matný povlak, který opticky eliminuje jejich nerovnosti. Zároveň zlepšuje přilnavost finální vrstvy emulzních nátěrů, jako jsou ty disperzní, akrylové či vinylové, a zajišťuje správnou mikroventilaci povrchu. Snadno se nanáší, rychle schne a nestéká.

Dulux Perfect White je sněhově bílá akrylátová emulzní barva krémové konzistence určená do interiéru na dekorativní a ochranné nátěry stěn a stropů. Její prémiová receptura zaručuje dokonalý rozliv a perfektní vzhled výsledného nátěru. Barva se snadno nanáší, je hluboce matná, tixotropní (při aplikaci neodkapává), otěruvzdorná (třída otěru III) a vysoce paropropustná. Má vysokou vydatnost – až 15 m2/l.

www.dulux.cz

Přečtěte si:  SPEKTRA CLASSIC PLUS, dekorativní interiérová barva
Share.

About Author

Comments are closed.