FATRAFLOOR – podlahové systémy od českého výrobce Fatra

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Společnost Fatra, a.s., je tradičním českým výrobcem vinylových podlahovin – LVT dílců Thermofix, Imperio, vinylových podlahovin v rolích LINO Fatra, plovoucích vinylových podlahovin FatraClick, RS-click a rigidních podlahových krytin WELL-click, které nabízí v dekorech dřevo a kámen. Speciální typy podlahovin splňují i požadavky na odvod elektrostatického náboje. Široký sortiment vinylových podlahovin doplňují svařovací šňůry, podlahové lišty, schodišťové hrany nebo vinylové obklady stěn. Společnost má zavedený a certifikovaný systém jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001.

Luxusní vinylové dílce Thermofix, Imperio

V nabídce najdete 72 dekorů, které díky povrchové struktuře dokonale imitují přírodní materiály, a to nejen na pohled, ale i na dotek. Mezi hlavní výhody patří odolnost proti opotřebení a vlhkému prostředí, vhodnost aplikace na podlahové topení a vynikající rozměrová stálost.

Plovoucí vinylové podlahoviny FatraClick a RS-Click

RS-click, Borovice bílá-rustikal 12108-1.

Celkem 36 dekorům dřeva na unikátní konstrukci dává základ HDF deska se zvýšenou odolností proti vlhkosti a korková vrstva zajišťující zvukovou izolaci. Nespornou výhodou je také instalace bez lepení, a to pouze pomocí zámkových spojů, pokládka je pak velmi rychlá.

Rigidní vinylová krytina Well-Click

Thermofix, Tis horský 12203-4.

Jedná se o plovoucí vinylovou podlahovinu, která představuje vysoce odolné řešení, a to díky inovativnímu složení, kvalitnímu zámkovému spoji a tuhému jádru zajišťujícímu rozměrovou stabilitu. Najdete zde 16 dekorů, které dokonale imitují dřevo, a díky speciální celovinylové struktuře je podlahovina vhodná i do takových prostor, jako jsou koupelny a kuchyně.

Přečtěte si:  Dřevěné podlahoviny Multiflor

Vinylové podlahoviny v rolích a dílcích Lino Fatra

LINO, Garis SD 203, 495.

Kolekce obsahuje heterogenní podlahovinu NOVOFLOR EXTRA, NOVOFLOR STANDARD, DOMO a DUAL s šířkou rolí 1,5 metru a 2 metry, homogenní antistatické podlahoviny GARIS SD a DYNAMIK, které jsou vhodné k pokládce např. do počítačových učeben, a elektrostatickou podlahovou krytinu ELEKTROSTATIK vyhledávanou pro skvělou elektrickou vodivost.

LINO, Novoflor Extra Wood 2017-5.

Obklad stěn

Sortiment doplňuje heterogenní stěnová krytina MODUL v šířce role 1,5 metru, která splňuje vysoké hygienické standardy zajišťující čistotu vnitřního prostředí. Povrch se díky PUR ochranné vrstvě snadno čistí a vyniká odolností. Využití najde v objektech s intenzivním provozem, jako jsou např. nemocnice.

Doplňky

Jako výrobce podlahových systémů FATRAFLOOR nabízí Fatra, a.s., i podlahové profily ke všem dekorům LVT dílců. Dále v nabídce najdete schodové hrany, které napojují podlahovinu v detailech, a PET podložky, které plní funkci ochrany podlahy před poškrábáním a znečištěním.

www.fatrafloor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.