Hybridní stěrky SCHÖNOX spojují výhody nízkého napětí sádrových hmot a rychlého schnutí cementových systémů

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hybridní samonivelační stěrky HS SCHÖNOX spojují výhody nízkého napětí sádrových hmot a rychlého schnutí cementových systémů:

  • rychlý nárůst pevnosti;
  • rychlé schnutí;
  • minimální napětí;
  • díky schopnosti vázat vodu jsou rychle připravené pro pokládku.

Převratná technologie Hybrid Active Dry umožňuje 100% vázat vodu, což má za následek rychlý nárůst pevnosti a rychlé vyzrávání. Podlaha je připravena k pokládce již po 6 hodinách, to spolu s výbornou dobou zpracování 30 minut činí práci s hybridními hmotami úspornější, rychlejší a pohodlnější.

KDYŽ TO MUSÍ BÝT RYCHLE HOTOVÉ – STĚRKA PRO VELMI RYCHLOU POKLÁDKU
SCHÖNOX HS 10 je určená pro vyplňování, hlazení, sjednocení a vyrovnání podkladů pod textilní a elastické krytiny a parkety ve vnitřním prostředí.

KDYŽ JE TO KOMPLIKOVANÉ – POUŽIJTE STĚRKU S VLÁKNY
SCHÖNOX HS 10 F je rychletuhnoucí stěrková hmota se zpevňujícími vlákny, vhodná k přípravě podkladů před pokládkou podlahových krytin a parket na kritických podkladech. Ideální např. v kombinaci s armovacím pletivem SCHÖNOX RENOTEX, patentovaného systému SCHÖNOX RENOTEX 3D SYSTEM určeného pro pokládku tenkovrstvých a vysoce namáhaných potěrů.

KDYŽ JE TOHO POTŘEBA TROCHU VÍC – STĚRKA PRO SILNĚJŠÍ VRSTVY
SCHÖNOX HS 50 je navržená pro zhotovení kompozitních potěrů v silnějších vrstvách od 3 do 50 mm v komerčních a průmyslových prostorech. Je vhodná pro novostavby i rekonstrukce, sanace a modernizace. Ideální v kombinaci s tenkovrstvými systémy podlahového vytápění.

www.schonox.cz

Přečtěte si:  Speciální stěrky Cemix pro pokládku podlahového topení
Share.

About Author

Comments are closed.