Dr. Schutz Group – systémové penetrace pro různé povrchy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Stavebnicové systémy produktů Dr. Schutz Group umožňují použití barevných a transparentních laků na různorodé podklady. Díky širokému spektru penetrací je možné 2-komponentní polyuretanové laky aplikovat také na beton, teraco, cementové stěrky, keramickou dlažbu, sklo, kovy aj.

Primer

Základní 1K-penetrační nátěr na vodní bázi pro aplikaci válečkem. Je určený pro savé minerální cementové podklady, které jsou schváleny pro následné lakování produktem Dr. Schutz PU Anticolor. Redukuje savost a vylepšuje přilnavost následně aplikovaného laku. Dobrá nasávací schopnost, stejnoměrná nezvýrazňující optika, lehká aplikace.

Lino Primer

2-komponentní základní penetrační nátěr pro aplikaci válečkem, určený pro savé porézní linoleum. Redukuje poréznost a připravuje podklad pro následně aplikované ochranné nátěry. Dobrá nasávací schopnost, stejnoměrná optika, lehká aplikace.

Super Bond

Aktivační 1K-penetrace pro zaručení přilnavosti nátěrů, které jsou tvrzeny isokyanáty. Pro aplikaci na nesavé silikátové podklady, jako je např. keramická dlažba, leštěné žulové povrchy a také sklo nebo kovy. Neobsahuje rozpouštědla. Snadno se aplikuje a netvoří film.

EP Prime

2-komponentní penetrace na bázi epoxidové pryskyřice. Pro přípravu podkladu jako uzavírací a fixativní penetrace na nosný beton, dlažbu nebo nivelační stěrku před další povrchovou úpravou produkty Dr. Schutz PU Flow nebo Dr. Schutz PU Color. Po zahuštění vysušeným křemičitým pískem je vhodná také pro vyšpachtlování rýh a nerovností na površích, jako jsou např. spáry keramické dlažby. Neobsahuje rozpouštědla, má mírné pachové zatížení. S lehkými plnivy. Nepigmentovaná. Má zpevňující účinek na savé minerální podklady.

Přečtěte si:  Eukula free 442 mat - ekologický lak na dřevo a korek

Concrete Prime

Základní 2-komponentní penetrační nátěr na vodní bázi, který se aplikuje na vybroušené betonové podlahy před následným lakováním produktem Dr. Schutz PU Anticolor. Redukuje savost a vylepšuje přilnavost následně aplikovaného laku. Charakteristická je i stejnoměrná optika bez zvýšeného zvýraznění povrchu, dobrá nasávací schopnost a lehká aplikace.

ESD Hicon Primer

2-komponentní penetrace na bázi epoxidové pryskyřice – s vysokou vodivostí. Pro modifikaci nevodivých podkladů na elektrostaticky vodivé před aplikací barevného vodivého laku Dr. Schutz ESD Color Base. Pro podlahy s vysokými požadavky na odvod elektrostatického náboje. Nátěr má černou barvu, vynikající rozliv a přilnavost a snadno se aplikuje válečkem.

www.dr-schutz.cz

Share.

About Author

Comments are closed.