PREMIER REAL: luxusní polymerní podlahoviny kombinující výhody korku a nejmodernějších technologií

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

PREMIER REAL jsou luxusní polymerní podlahoviny kombinující výhody korku, ryze přírodního materiálu, a nejmodernějších technologií používaných při výrobě podlahových krytin. PREMIER REAL nabízejí ty pravé výhody: opravdový komfort při jejich užívání, skutečnou krásu a nijak neomezující vysokou odolnost povrchu. Zároveň jsou tou pravou ekologickou volbou bez obsahu škodlivých ftalátů.

REALISTICKÝ KOMFORT
Podlahoviny PREMIER REAL poskytují komfort díky silné vrstvě korku, která je v nich integrována. Podlaha je tak pro chůzi pohodlná a teplá. Korek navíc omezuje kročejový hluk, takže je podlaha také velmi tichá. Na její spodní straně je druhá vrstva korku, tzv. korková podložka, tloušťky 2,2 mm, která působí jako další kročejová a tepelná izolace.

EKOLOGICKÁ VOLBA
Krytiny PREMIER REAL jsou tou pravou ekologickou volbou. Korek, který se pro výrobu používá, je přírodní materiál pocházející z udržitelného zdroje. Loupání korkové kůry probíhá ručně, několikrát za život stromu, aniž by byl jakkoliv poškozen. Podlahovina je navíc vyrobena bez škodlivých ftalátů, čímž přispívá k čistšímu ovzduší v místnosti, a proto také disponuje certifikátem Indoor Air Quality.

ATRAKTIVNÍ DESIGN
V souladu s aktuálními trendy na trhu nabízí řada PREMIER REAL dekory dřeva, které jistě zaujmou široké spektrum zákazníků. Dřevěné dekory nabízejí škálu od klasických po rustikální v komplexní variaci odstínů. Kombinace působivě realistických dekorů a propracované reliéfní struktury je způsobem, jak změnit pouhé podlahy v interiérový design.

Přečtěte si:  Krásu dřevěných podlahovin Inspiration Wood a Simply Wood podtrhují oleje Rubio® Monocoat

LUXUSNÍ NÁŠLAP
Nášlapná vrstva 0,25 mm byla speciálně navržena tak, aby odolala podmínkám vysoké zátěže. Unikátní technologie umožnila výrobu povrchové úpravy v podobě polymerního filmu. Ten se dokáže přizpůsobit vícevrstvé konstrukci podlahoviny a zároveň disponuje vynikající odolností v případě vysoké komerční zátěže. Povrch tak poskytuje jedinečný pocit pohodlí, vysokou mechanickou pevnost a odolnost proti skvrnám. S důvěrou tak poskytujeme pro bytové prostory záruku 25 let a pro komerční prostory 15 let.

* Studie provedená Institutem biomechaniky IBV ve španělské Valencii.
** Studie provedená Entwicklungs- und Prüflabor Holztechnologie GmbH (EPH) v Německu v souladu s IHD W 431.

www.likor.cz

Share.

About Author

Comments are closed.