Cork Pure, korkové dlaždice pro udržitelný životní styl

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I v podlahářské branži rezonuje v poslední době často téma životního prostředí, ekologie či udržitelnosti. Mnoho zákazníků cíleně hledá ekologicky šetrné produkty, jelikož si uvědomují závazek udržitelného životního stylu. Kolekce korkových dlaždic Cork Pure nabízí řešení pro všechny, kteří vědí, jak je důležité změnit přístup, a učinit tak svět lepším místem. Jak? Použitím nejunikátnějšího řešení, které poskytuje sama příroda: korku.

Podlahoviny Cork Pure poskytují mimořádný komfort pro klouby i při chůzi naboso. Díky jedinečné struktuře korkových buněk dokáží udržet optimální teplotu podlahy po celý rok. Avšak hlavní a nejdůležitější atribut tohoto produktu je jeho izolační vlastnost: korek snižuje zvuk chůze až o 53 %.

Kromě výkonných faktorů disponuje kolekce Cork PURE řadou mezinárodních certifikátů týkajících se kvality vnitřního ovzduší. Produkt prošel přísnými testy na více než 2000 potencionálních chemikálií. Z těch nejznámějších se jedná například o certifikáty Blauer Engel, TÜV, Air Indoor Comfort A+ či Declare.

Kolekce Cork PURE nabízí deset dekorů korkových dlaždic s ručně vyráběnou korkovou dýhou o rozměru 600 x 300 x 4 mm v deseti různých barevných provedeních. Zákazník si může zvolit jakoukoliv korkovou dýhu v jakémkoliv barevném provedení z nabídky. Originální vzhled pak vytvářejí kombinace různých barev dlaždic při pokládce – v této kolekci se kreativitě meze nekladou.

www.likor.cz

Přečtěte si:  S firmou LIKOR je spojen celý můj život, říká v rozhovoru Alena Lišková
Share.

About Author

Comments are closed.