Moderní epoxidové podlahy aneb umění na podlaze

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nejen nové trendy vznikající pod tužkami architektů, ale i požadavky investorů kladou velké nároky na výrobce designových litých stěrek, a právě firma Remmers ve spolupráci s architekty udává v tomto odvětví směr.

Finální podlahové stěrky se od klasických podlahových krytin liší především originalitou a výjimečnými vlastnostmi, mezi které patří dlouhá životnost a jednoduchá údržba.

V dnešní době jsou mezi designovými podlahami nejžádanější polyuretanové a metalické epoxidové stěrky. Každý z uvedených systémů se může pochlubit neotřelým a originálním vzhledem a vysokou odolností nejen proti opotřebení, ale i chemickému zatížení.

Díky těmto vlastnostem se prostřednictvím podlahových stěrek Remmers otevírají architektům, investorům i firmám nové perspektivy v interiérovém designu. Vzhledem k vysoké míře individualizace jsou nákladově a časově úspornou alternativou ke klasickým podlahovým systémům a jsou stejnou měrou využívány v komerčním, veřejném i soukromém sektoru.

Remmers Metalufloor je bezespará litá epoxidová stěrka s kovovým vzhledem, velmi odolná vůči UV záření. Obsahuje vysoké množství metalického pigmentu, který se vyrábí v osmi odstínech.

Metalické podlahy jsou typickým příkladem produktu, který se díky vývoji posunul z průmyslu k těm nejnáročnějším klientům v oblasti bytové výstavby. Stěrku lze aplikovat na podlahu do garáže, obývacího pokoje i koupelny, ale oblíbené jsou pro mechanickou odolnost i v obchodech a nákupních galeriích. Co do složení se jedná o jednu z nejtvrdších podlah a v kombinaci s vysokou adhezní schopností ji lze zatížit nejen chůzí, ale i pojezdy aut, nákupních a vysokozdvižných vozíků.

Zvláštností vylévané podlahy Metalufloor je originální a unikátní vzhled, a to doslova po každé aplikaci. Jedinečný vzhled stěrky vytváří z každé podlahy umělecké dílo, které již nebude možné stoprocentně zopakovat.

Přečtěte si:  Pružné izolační stěrky pro izolaci stávajících staveb

Pur Deco Color je jedinečný produkt, který si najde cestu i k tomu nejnáročnějšímu zákazníkovi. Tento houževnatý a pružný materiál je určený především pro bytovou výstavbu, avšak zvládne i mechanické zatížení v průmyslu. Polyuretanová pryskyřičná stěrka PUR Deco Color překlenující trhliny je odolná vůči UV záření a určená pro oblasti s vyššími nároky na vzhled a individualitu.

Café Smile, Brno – systém Metalufloor
je zde použit v celém interiéru včetně toalet.

Podlahy z materiálu Pur Deco Color lze aplikovat nejen v jakémkoliv odstínu, ale i v rozličných dekorech, jako je např. mramor, a to vše i v různých stupních lesku, od matného až po nejvyšší lesk. Předností stěrky je její pružnost, díky které je pocit došlápnutí na její povrch velice komfortní. V neposlední řadě stojí za zmínku i kročejový útlum cca 3 dB.

Jak stěrka Remmers Metalufloor, tak i Pur Deco Color splňují veškeré hygienické požadavky a díky finálním lakům Remmers lze vytvořit protiskluzný povrch s různými stupni hrubosti. Díky těmto vlastnostem je možné stěrky aplikovat i v takovém prostoru, jako je koupelna nebo bazén, kde je zvýšené riziko uklouznutí.

www.remmers.cz

Share.

About Author

Comments are closed.