PODLAHY Profi 2022/06

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vážení čtenáři,

v tomto vydání časopisu Podlahy Profi vás zavedeme hned na dva zajímavé veletrhy, které letos proběhly. Prvním z nich je jarní svátek designu v italském Miláně, kde se konal Salone del Mobile. Nedílnou součástí vybavení interiérů, které se na něm prezentuje, jsou i kusové koberce, jejichž nové trendy přiblíží Ing. Iva Bastlová, DiS. Navštívila i podzimní setkání výrobců obkladů a dlažeb – veletrh Cersaie v italské Boloni – a představuje novinky i z tohoto oboru. Najdeme u nich styčné body, a to nejen třeba v barevnosti, ale především v tématech, jako je recyklace, upcyklace, udržitelný rozvoj a „zelené“ technologie.

Ty také budou jedním z hlavních témat veletrhu Domotex, jehož termín se navrací do lednového kalendáře, konkrétně od 12. do 15. ledna 2023. Připravuje pro návštěvníky novou speciální přehlídku nazvanou The Green Collection, zaměřenou právě na ekologické materiály a postupy při výrobě koberců, ale chystá i řadu dalších novinek, které blíže představujeme v rubrice Info. Připravili jsme pro vás i další „zelené“ téma, jímž je korek na podlaze, věnujeme se problematice suché výstavby, k závěru dospěl seriál o podlahovém topení a také se uzavírá, příznačně pod titulkem BIM bam (který ale nemá s posledním zvoněním nic společného), i série případů detektivní kanceláře WOODEXPERT.

Přeji vám příjemné čtení.

JANA KOMÁRKOVÁ, ŠÉFREDAKTORKA


Více se dozvíte v tištěném vydání časopisu PODLAHY Profi, který si můžete předplatit na 1 rok / 6 vydání za 400 Kč a budete ho pravidelně dostávat do vaší poštovní schránky.

OBJEDNÁNÍ PŘEDPLATNÉHO

  • SMS na číslo: + 420 776 272 149 ve tvaru: název časopisu, jméno, příjmení, ulice, číslo popisné, PSČ, město
  • e-mailem: marketa@iproffi.cz

ČASOPIS V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ

Časopis PODLAHY Profi můžete číst také v elektronické podobě na svých mobilních zařízeních a počítačích.  Prostřednictvím Digiport si můžete zakoupit jednotlivé číslo či objednat půlroční nebo roční předplatné.  Aktuální vydání je po zaplacení k dispozici ihned ke čtení.

Koupit elektronickou verzi PODLAHY Profi

Share.

About Author

Comments are closed.