Primalex Ceramic, čistitelný nátěr nově s vylepšenou recepturou

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Moderní interiérový nátěr Primalex Ceramic získal vylepšenou recepturu, díky níž je nejen omyvatelný, ale skutečně čistitelný, a ještě odolnější vůči skvrnám od kečupu, oleje, hořčice, kávy nebo červeného vína. Všechny tyto běžné i problematické skvrny se snadno odstraní pomocí houbičky a saponátu. Po vyčištění navíc nedojde ke změně charakteru povrchu. Stěny si tak zachovají svůj elegantně matný a stálobarevný vzhled. Nátěr totiž obsahuje inovativní hydrofobní částice, které v kombinaci s kvalitní disperzí zabrání průniku nečistot do hloubky. Vytvoří tak povrch, který odolá nejen skvrnám, ale i dezinfekčním přípravkům.

Do domácnosti i veřejných prostorů

Primalex Ceramic je maximálně odolný a zároveň velmi dobře paropropustný. Testy prokázaly, že podle technické normy ČSN EN 13300 ho lze kvalifikovat do nejvyšší třídy paropropustnosti. Nátěr je ideální do vysoce frekventovaných a zatěžovaných místností, jako jsou chodby, kuchyně nebo koupelny. Ocení ho také domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky. Díky svým hypoalergenním vlastnostem je navíc vhodný i pro alergiky a do veřejných prostorů, jako jsou školy, nemocnice či provozovny stravovacích služeb.

Dokonale homogenní povrch

Interiérová barva Primalex Ceramic má také výbornou a spolehlivou kryvost. Její ještě krémovější konzistence výrazně zjednodušuje aplikaci nátěru. Vyšší otěruvzdornost a mechanická odolnost zase zabraňuje vzniku odlesků (tzv. sametování), takže lze snadno dosáhnout homogenního povrchu. Nátěr navíc garantuje první třídu oděru za mokra. Svou extra čistitelnost a mechanickou odolnost pak získá po třech týdnech, kdy dojde k jeho plnému vyzrání.

Přečtěte si:  KEIM Innostar, mimořádná barva pro zdravé bydlení

I světlé stěny zůstanou beze skvrn

Primalex Ceramic nabízí paletu 23 jemných barevných odstínů, které byly inspirovány nerosty a přírodními úkazy. Právě u těchto pastelových barev, které jsou více náchylné na znečištění, je odolnost nátěru velkou předností.

www.primalex.cz

Share.

About Author

Comments are closed.